promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Magyarul köszönt be Kevin Bacon, ezt üzente nekünk a világhírű színész, rajongói teljesen elolvadtak

Magyarul köszönt be Kevin Bacon, ezt üzente nekünk a világhírű színész, rajongói teljesen elolvadtak

Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak úgy pislogtak a nézők, amikor meghallották magyarul beszélni a világsztárt.

Kevin Bacon az egyik legkedveltebb színész a világon, olyan filmekkel robbant be a köztudatba, mint Az őrület fészke és A lélek útja. A színész hétfőn, július 8-án ünnepelte 66. születésnapját, a nemes alkalomból pedig egy ritka, póló nélküli fotót osztott meg a közösségi oldalán követőivel.

Bacon látványosan jó formában van, és a fotó alapján meg sem lehetne mondani, hogy mennyi idős valójában. A fiatalos színész az ominózus fotón egy sziklán fekszik póló nélkül, és egy csábos pillantást vet a kamerára – a rajongók legnagyobb örömére. 

A színész együtt ünnepelte születésnapját feleségével, Kyra Sedgwick színésznővel, aki egy, az Instagramon közzétett közös fotóval köszöntötte fel szerelmét. Kevin Bacon látványosan termékeny volt az elmúlt években a filmiparban, 2020 óta ugyanis egy év kivételével minden évben megjelent egy új filmje.

Legutóbbi szerepét a sokak által várva várt, július 3-án, a Netflixen debütált Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című filmben kapta, ahol a Beverly Hills-i rendőrség korrupt rendőrkapitányát, Cade Grantet alakítja. 

A világhírű színész egy videóban promózta a filmet, amit maga a Netflix tett közzé hivatalos Facebook-oldalán. A videóban Bacon a rajongók legnagyobb meglepetésére magyarul beszélt, magyar nyelven köszöntötte a hazai nézőket:

"Hello, magyarok!"

 

A videó alatti kommentszekcióban a színész magyar rajongói elolvadtak a figyelmes gesztustól, és azt is megjegyezték, mennyire jó, hogy egyrészt elvállalta a videót, másrészt pedig, hogy nem "hungariant" mondott, hanem "magyarokat".