promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyönyörű, szőke táncosnő Rónai Egon élete párja, az ATV műsorvezetője nagyon büszke fiatalos feleségére
Borítókép:  ATV / Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rónai Egon már 2011 óta él boldog házasságban feleségével.

Rónai Egont nap mint nap láthatjuk a tévéképernyőkön, magánéletéről azonban csak ritkán beszél, pedig már több mint egy évtizede él boldog, harmonikus házasságban második feleségével, Zsanett-tel, akit egészen pontosan 2011 októberében vett feleségül.

Az ATV műsorvezetője és a gyönyörű szőke hölgy még 2007-ben ismerkedtek meg egymással, majd négy évvel később álltak oltár elé. Zsanettről azt lehet tudni, hogy táncművészként és televíziós szerkesztőként is dolgozott, jelenleg pedig gerinc - és kismama trénerként is tevékenykedik.

A most 61 éves tévés felesége egyébként kerüli a nyilvánosságot, de Rónai Egon a közösségi oldalára időnként posztol szerelméről is egy-egy képet. A műsorvezető pedig Így tavaly karácsonykor is, amikor megosztott egy közös fotót rendkívül csinos és fiatalos feleségével.

A műsorvezetőnek ez már a második házassága, első házasságából két gyermeke született, Bálint és Gergő már nagykorúak, a másodikban pedig három közös gyermeknek is örülhetnek.

A Femina cikke szerint miután 2011 októberében összeházasodtak Zsanett-tel, karácsonykor megbeszélték, hogy jöhet a gyermekáldás, szilveszterkor pedig már meg is fogant első gyermekük. Berci 2012 szeptemberében, Dorka 2014 decemberében, Vili pedig 2017 májusában jött világra. 

A házaspár kapcsolata megismerkedésük óta töretlen ám még 2022 év végén a story.hu-nak őszintén mesélt életének nehézségeiről is.

Csak azért, mert nem szoktam panaszkodni. Sajnos ez nem teljesen igaz, de ma már valóban így van. Voltak komoly törések az életemben, például véget ért egy kapcsolatom a két nagyfiam édesanyjával. Ez két kicsivel azért nem volt könnyű, és csak remélni merem, a fiúk nem sínylették meg. Aztán volt, hogy anyagilag teljesen tönkrementem, volt olyan hónap, hogy nem tudtam, miből fizetem ki a gyerekeimnek az ebédet az iskolában. Ezek azért elég kalandos évek voltak, de rég volt, szerencsére túl vagyunk rajta. Aztán 12 évvel ezelőtt megkeresett Németh­ S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, hogy szeretné, ha náluk dolgoznék. Addig nem vezettem közéleti műsorokat, ám nagyon tetszett az ötlet. Az ATV-ben ismertem meg a feleségemet, Zsanettet is, ő volt a műsorom szerkesztője.

- mesélte akkor a tévés, aki most már láthatóan nem is lehetne boldogabb gyönyörű családjával, akikről szerencsére néha-néha megoszt egy fotót a közösségi oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás