promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mel Gibson minősítette a magyarokat, nem várt dolog hangzott el a színész szájából
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mel Gibson igazán érdekes dolgokat mondott a magyarokról, nem a klisés megjegyzések jöttek.

Számos világsztár járt már Magyarországon, és a riporterek által soha nem maradhat el az a kérdés, hogy mit gondolnak hazánkról, mit gondolnak Budapestről, vagy éppen milyennek látják a magyar embereket. Sok színész azért is érkezik hazánkba, mivel rendelkeznek magyar felmenőkkel, és a gyökereiket látogatják meg hazánkban.

Korábban többek között a Feláldozhatók és a Rocky-filmek sztárja Sylvester Stallone is elmondta a véleményét Magyarországról, ő is forgatott itt. Arnold Schwarzenegger pedig egyenesen a magyar történelemről mondott sommás véleményt, egyszersmind hitet téve egy alternatív história felé is. De Margot Robbie és a Dallas Bobbyja is mondott izgalmas dolgokat hazánkról.

A sor pedig valószínűleg majd folytatódik az elkövetkező időszakban is, hiszen nagyon sok sztár érkezik majd hozzánk a rengeteg filmforgatás után.

De mit mondott a Mad Max sztárja, Mel Gibson?

Mel Gibson, Hollywood fenegyereke, már évtizedek óta újra és újra a pályája csúcsán van. Először színészként, majd kiváló rendezőként mutatkozott be a világ előtt, és bizony letette a nevét egy ikonikus alkotással azonnal. Filmjei egyedi látásmóddal dolgozzák fel a történelmi korszakokat, és olyan eseményeket dolgoznak fel, amelyek megosztják a világot, lehet vele mondani véleményt, de akár minősíteni is lehet a történelem nagy fordulópontjait.

Mel Gibson pedig igazán ért ehhez.

Korábban járt Magyarországon is

Interjúkat is adott, és természetesen szóba kerültek a magyarok is. Mel Gibson elmondta, hogy többször is járt Magyarországon. Amit pedig fontosnak tartott azonnal, hogy kiemeljen, azaz, hogy nagyon szereti a magyarok humorát, szerinte jópofa emberek vagyunk. Járt többek között a Balatonon, bort kóstolt. Aztán azt is elárulta, hogy egyetlen dolgot vitt haza Magyarországról:

egy nagy csomag pirospaprikát.

(Forrás: Návai Anikó interjú/Borsonline)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás