promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Független mi a fxsz vagyok?” - a Szomszédok sztárja ingerült káromkodásban tört ki, be is került vele a sikersorozat bakiparádéjába
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Port.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Könnyesre nevettük magunkat a Szomszédokhoz kiadott fergeteges bakiparádén, amiben az egyik szereplő heves káromkodásban tör ki.

A Szomszédok minden idők egyik legsikeresebb és legnépszerűbb magyar sorozata volt, amiből a mai napig örömmel idéznek a rajongók. Ha csak meglátják valahol Pásztor Erzsit, mindig szóbahozzák Janka nénit, aki folyton töltetett magának egy-egy pohárkával, vagy felidézik a folyton panaszkodó Lenke néni és Taki bácsi egy-egy legendás mondatát. Hihetetlen, hogy már régen véget ért a széria, de még mindig hatalmas népszerűségnek örvend - korábban az M3 ismételte az epizódokat, és egész szép nézettséggel futottak.

Legutóbb 2023 karácsonyán készült egy különkiadás, amit a Partizán csinált: ebben összegyűltek a szereplők közül néhányan, és meséltek a sorozatról. A legtöbben visszatértek a Gazdagrétre - köztük Pásztor Erzsi, Nemcsák Károly, Németh Kristóf, és Epres Attila, de például Kulka János és Ábel Anita nem vett részt a különkiadásban.

Sokan nem is tudják, hogy annak idején készült egy bakiparádé is a Szomszédokhoz, amiben az alkotók megmutatták azokat a felvételeket is, amik nem sikerültek valamilyen okból kifolyólag. Ugyebár A mi kis falunk nézői megszokhatták, hogy minden epizód után közzétesznek egy bakiparádét is, de a Szomszédok bakivideóját nem látták még olyan sokan, mint ahány nézték, és szerették a sorozatot.

Szerencsére valaki feltöltötte ezt a legnagyobb videómegosztó oldalra, így bárki meg tudja most nézni, hogy miért kellett olyan sokszor nekifutni Kulka János bőrkabátos jelenetének, hogy miért nevette el magát annyira Csűrös Karola és Trokán Péter, hogy mi volt a probléma Zenthe Ferenc és Komlós Juci egyik jelentében, de természetesen bekerült az is, amikor egyszer csak becsöngetett a forgatás közben Hofi Géza. Mindezek mellett azonban az egyik szereplő ingerült káromkodásban is kitört az egyik felvételnél, mert nem jutott eszébe a szövege.

„Független mi a fxsz vagyok?”

- szegezi oda hevesen a kérdést a rendezőnek Kézdy György az alább megnézhető Szomszédok bakiparádéban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás