promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az utolsó pillanatban szólt az RTL: azonnali változás, minden esti műsort érint
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azonnali műsorváltozásról döntött az RTL, ami miatt borul az egész esti műsorrend.

Bizonyos szempontból már most is késő szólni, ugyanis az RTL annyira hirtelen döntött egy azonnali hatályú műsorváltozásról, hogy már csütörtökön érvényesítették, de erről valószínűleg a nézők többsége nem is szerzett tudomást. Hogyan is szerzett volna, hiszen késő délután derült ki, hogy teljesen átalakítják a hétköznap esti műsorrendet, ami nemcsak csütörtökön és pénteken, hanem a továbbiakban is érvényes marad - adta hírül a SorozatWiki.

Ugyan ezek csak kisebb változtatások, viszont tényleg minden egyes műsort érint, ami a 18 órás Híradó után következik, így aztán minden olyan RTL-es nézőnek tudnia kell róla, aki hétköznap esténként ezen a csatornán szokott tévézni.

Abban továbbra sincs változás, hogy a Híradó 18 órakor kezdődik, ám 10 perccel rövidebb lesz ezentúl, mint szokott. Éppen ezért már 18:45-től lesznek láthatók a Fókusz adásai - tehát pontosan egy időbe kerül a TV2-n futó magazinműsorral, a Tények Plusszal. Az ember azt gondolná, hogy emiatt minden későbbi műsor is előrébb kerül, de épp az ellenkezője várható.

Ugyanis a korábban kezdődő Fókusz 20 perccel hosszabb adásokkal fog mostantól jelentkezni, ezáltal A mi kis falunk ismétlése 10 perccel később indul majd, illetve a Drága örökösök - A visszatérés újabb epizódjai is későbbre kerülnek - 21:15 helyett 21:20-ra.

Ezen kívül az RTL Híradó - Késő esti kiadása is 10 perccel későbbre kerül, tehát 22:45-kor fog kezdődni, a Cápák között éjjeli ismétlése pedig 23:10-kor indul majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás