promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston olyat mondott Magyarországról, ami váratlan abszolút
Borítókép:  20th Century Fox/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon sok sztár járt már hazánkban, mindenkivel történt egy kis különlegesség.

Az utóbbi időben egyre több sztár fordul meg Magyarországon, felpörgő filmes élet hazánkban, és a sztárok érdekességek tömkelegét mondják hazánkról. Nem is olyan régen Ryan Reynolds mondta el a véleményét, most pedig Bill Murray épp Tökölön vendégeskedett, a sajtó pedig már ki is kérdezte a világsztárt, ő pedig természetesen nem fukarkodott a szavakkal, amikor Magyarországról volt szó.

Bill Murray a Stenger családot látogatta meg hazánkban, a színészlegenda amúgy éppen Németországban forgat filmet, és onnan ugrott át magyar barátaihoz. Bill Murray-vel jártak Budapesten és  Balatonon is. Sőt, a dörgicsei Kaáli Autó-Motor Múzeumba is látogatást tettek. Stenger Mihály amúgy akkor került barátságba többek között Bill Murray-vel is, amikor New York-ban limuzinnal szállította a sztárokat.

De korábban több sztár is vendégeskedett Magyarországon, Arnold Schwarzenegger mondta például a legdöbbenetesebbet.

Ám Jennifer Aniston, a Jóbarátok és rengeteg limonádé könnyedségű film főszereplője is járt még korábban hazánkban. A Best Magazinnak adott exkluzív interjút, és ebben azt is elárulta, hogy akkori férjével, Brad Pitt-tel hogyan ünnepeltek a magyar fővárosban. Gyönyörű városként írja le, ahol sokat sétált, miközben amit külön érdekességként is kiemelt, mert megnézték Magyarországon, az a szoborpark.

Erről eddig egyetlen sztár sem tett említést a Budapestről és Magyarországról szóló beszámolóiban.

Íme néhány érdekes magyar megszólalás amerikai filmekben:

(Forrás: VEOL, Best Magazin)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás