promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston olyat mondott Magyarországról, ami váratlan abszolút

Jennifer Aniston olyat mondott Magyarországról, ami váratlan abszolút

Borítókép:  20th Century Fox/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Nagyon sok sztár járt már hazánkban, mindenkivel történt egy kis különlegesség.

Az utóbbi időben egyre több sztár fordul meg Magyarországon, felpörgő filmes élet hazánkban, és a sztárok érdekességek tömkelegét mondják hazánkról. Nem is olyan régen Ryan Reynolds mondta el a véleményét, most pedig Bill Murray épp Tökölön vendégeskedett, a sajtó pedig már ki is kérdezte a világsztárt, ő pedig természetesen nem fukarkodott a szavakkal, amikor Magyarországról volt szó.

Bill Murray a Stenger családot látogatta meg hazánkban, a színészlegenda amúgy éppen Németországban forgat filmet, és onnan ugrott át magyar barátaihoz. Bill Murray-vel jártak Budapesten és  Balatonon is. Sőt, a dörgicsei Kaáli Autó-Motor Múzeumba is látogatást tettek. Stenger Mihály amúgy akkor került barátságba többek között Bill Murray-vel is, amikor New York-ban limuzinnal szállította a sztárokat.

De korábban több sztár is vendégeskedett Magyarországon, Arnold Schwarzenegger mondta például a legdöbbenetesebbet.

Ám Jennifer Aniston, a Jóbarátok és rengeteg limonádé könnyedségű film főszereplője is járt még korábban hazánkban. A Best Magazinnak adott exkluzív interjút, és ebben azt is elárulta, hogy akkori férjével, Brad Pitt-tel hogyan ünnepeltek a magyar fővárosban. Gyönyörű városként írja le, ahol sokat sétált, miközben amit külön érdekességként is kiemelt, mert megnézték Magyarországon, az a szoborpark.

Erről eddig egyetlen sztár sem tett említést a Budapestről és Magyarországról szóló beszámolóiban.

Íme néhány érdekes magyar megszólalás amerikai filmekben:

(Forrás: VEOL, Best Magazin)