promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Jennifer Aniston magyar hangja, aki még a Jóbarátok sztárjánál is szebb
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kökényessy Ági karakteres hangja nélkül már gyakorlatilag elképzelhetetlen lenne a magyarok számára Jennifer Aniston.

A Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston egy olyan színésznő, akit szinte mindenhol kedvelnek a világon. Rengeteg remek filmben szerepelt, Magyarországon is sokan szeretik őt. Éppen most mutatták be a legújabb alkotását, az Adam Sandlerrel közösen készített Gyagyás gyilkosság 2 című krimi-komédiát, ami már elérhető Netflixen – nekünk összességében nagyjából bejött, kritikánkból kiderül, hogy pontosan miért.

A magyar közönség természetesen már el sem tudja képzelni Jennifer Aniston munkáit Kökényessy Ági fantasztikusan különleges hangja nélkül, hiszen a szinkronszínésznő az utóbbi években, évtizedekben teljesen összeforrt a világsztárral. Már a Jóbarátok című sorozatban is az ő hangján szólalt meg a híresség, azóta pedig csupán pár alkalom volt, mikor nem ő szinkronizálta Jennifer Anistont.

Kökényessy Ági jelenleg 55 éves, és természetesen nemcsak Jennifer Anistont szinkronizálja, hiszen Reese Witherspoon, Alyssa Milano és többek között Lucy Liu is olyan világsztárok, akiknek rendszeresen a hangját kölcsönzi – bár Jennifer Aniston az, akinek ha nem ő a magyar hangja, az határozottan bántja a nézők fülét, hiszen annyira megszoktuk már őt.

Egyebek között színésznőként és rendezőként is bizonyított már Kökényessy Ági, aki határozott szereplője a hazai színházi életnek, illetve a szinkronvilágnak is, 2018-ban pedig hihetetlen elismerésben részesült, ugyanis kitüntették őt A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével – ráadásul sokak szerint szebb, mint maga Jennifer Aniston, ez pedig hatalmas dicséretnek számít.

Így néz ki Jennifer Aniston állandó magyar hangja, Kökényessy Ági:

Itt pedig megnézhetjük, ahogy Jennifer Aniston verset szaval Kökényessy Ági hangján:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás