promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A világ egyik legnagyobb sztárja felkészült a halálra
Borítókép:  Profmedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bill Murray már 73 éves, ám volt egy olyan sötét időszaka, amikor úgy érezte, hogy inkább véget vet az életének. 

 

Úgy tűnhet, hogy az ikonikus színész mindig is álmait élte, hiszen világhírű filmekben szerepelt, beleértve a Szellemirtókat. Mielőtt azonban megérkezett volna a siker Bill Murray számára, mentális egészségügyi problémákkal küszködött, és még azt is bevallotta, hogy egy ponton úgy érezte, készen áll a halálra.

Pályafutása során a hollywoodi legenda számos egészségi akadállyal kénytelen volt megküzdeni, legyen szó mentális egészségéről, depressziójáról vagy színpadi sérüléséről. A nehézségeiről egy 2014-es interjúban számolt be, itt árulta el azt is, hogy már azon volt, hogy inkább véget vet az életének. 

Emlékszem az első színpadi élményemre – annyira rosszul voltam, hogy kimentem az utcára, és sétálni kezdtem. Sétáltam néhány órát, és rájöttem, hogy rossz irányba mentem – nemcsak a lakóhelyem szempontjából rossz irányba, hanem az életben maradás iránti vágy szempontjából is.

- vallotta be a színész korábban, írja a Daily Star. 

 

Ezután elmagyarázta, hogy a Michigan-tó felé tartott, hogy öngyilkos legyen. Már azonban elmélkedett, hogyan fogja mindezt véghez vinni, ám meggondolta magát, amikor a Chicagói Művészeti Intézet előtt találta magát, és úgy érezte, hogy be kell mennie. Végül így is tett, majd meglátott egy festményt, amelyek mély gondolatokat ébresztettek benne.  

Aznap megnéztem a festményt és csak arra gondoltam: Van egy lány, akinek nem sok kilátása van, de a nap úgyis felkel, és van még egy esélye. Szóval azt hiszem, ez adott nekem. Elöntött valamiféle érzés, hogy én is ember vagyok, és minden nap, amikor felkel a nap, kapok még egy esélyt

- fejtette ki az akkori érzéseit Bill Murray.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás