promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
5+1 világsztár, aki még keresi az igaz szerelmet
Borítókép:  citinewsroom.com
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Összeállítottunk egy listát, hogy kik azok a női celebritások, akikért férfiak milliói epekednek, mégis magányosan hajtják álomra a fejüket.

A sztárvilágban napról napra változnak a dolgok. Mi most olyan nőket gyűjtöttünk össze, akiknek hivatalosan nincs partnerünk – a pletykákat ebben a cikkben nem vesszük figyelembe. Természetesen mindenek előtt hallgassátok meg az egyik legnépszerűbb szingli dalt – Beyonce tolmácsolásában:

Selena Gomez a zenei világ egyik legszebb, és legkedvesebb csillagjai közé tartozik, de a magánéletében valamilyen oknál fogva nincs szerencséje. Ugyebár hosszú ideig Justin Bieber barátnője volt, majd a szakítás után The Weeknd-et választotta társául. Ez a románc nem tartott sokáig, Gomez visszatért Bieberhez, aki aztán elhagyta az énekesnőt, és most már boldog házasságban él Haley Baldwin modellel. Míg The Weeknd párja a világ egyik legnépszerűbb modellje,Bella Hadid. Eközben Selena Gomez a szinglik mindennapjait éli, és úgy tűnik, hogy társra sincs szüksége. Sok időt tölt barátaival, miközben készíti új lemezét.

A következő hölgy szintén egy énekesnő, mégpedig Ariana Grande, akinek zenéit hallgatva nyilvánvalóvá válik, hogy nem tölti zárkózottan mindennapjait, miközben az egyik legragyogóbb csillag (nyilván ezzel Selena Gomez-rajongói vitatkoznának). Több interjúban is elmondta, hogy mostanában annyira a zene tölti ki még a szabadidejét is, hogy egyszerűen nincs ideje egy új kapcsolatra.

Nina Dobrev a Vámpírnaplóknak köszönhetően vált világszerte ismertté, de azóta több filmben is kapott már szerepet. Amióta Ian Somerhalderrel szakított, azóta ő is a szinglik táborát gyarapítja, és a következőket mondta ezzel kapcsolatban.

„Az embereket nem a kapcsolataik alapján határozzuk meg. A legfontosabb, hogy bízzál magadban, és ne veszítsd el a hitedet. Általánosságban persze fontos a kémia köztem és a partnerem között, de sokkal fontosabb, hogy lássam mennyire vág a fickó agya, milyen a humora, és megvan-e az a kisugárzása, ami megfog benne. Ha ezeket látom, akkor nagy valószínűséggel bele fogok szeretni. Nem vagyok az egyéjszakás kalandok híve, a komoly kapcsolatokat szeretem.”

Olivia Culpo-t valószínűleg nem sokan ismerik Magyarországon, ám az Amerikai Egyesült Államokban annál többen. Culpo 2012-ben megnyerte a Miss Universe Amerikát, majd a 61. Miss Universe verseny győztese is lett. Tavaly pedig azzal került be a hírekbe, hogy szakított az NFL-ben szereplő Miami Dolphins sztárjával, Danny Amendola-val. Egy interjúban elmondta, hogy nagyon sokáig nem akart beszélni a magányról, de aztán úgy döntött, hogy ideje megtörni a csendet:

„Be kell, hogy valljam, hogy a magány nagyon fájdalmas is tud lenni, ám ez lehetőséget teremt arra, hogy tükörbe nézz, és megkérdezd magadtól, hogy »Min kell még dolgoznom? Hogy válhatok jobbá?« Az a legfontosabb, hogy ne hanyagold el magad, hanem találd ki, hogyan válhatsz jobbá, és mit kell ahhoz tenned, hogy a következő partnered egy jobb verziót kaphasson belőled.”

Nem mehetünk el szó nélkül Lady Gaga mellett sem, akit a Csillag születik című film, és a Shallow című dal miatt a pletykagyárosok összeboronáltak, Bradley Cooper-rel. Természetesen mindketten tagadták azt, hogy bármi is lenne közöttük – azért az Oscar-díjas dalt hallgassátok meg, meg a paródiát is. Gaga magánéletével kapcsolatban az volt a legutóbbi hír, hogy felbontotta eljegyzését vőlegényével, Christian Carino-val. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy ki lesz Gaga következő partnere. Te kire tipppelsz?

Mivel szeretjük a filmeket, ezért nem hagyhatjuk ki a felsorolásból a Marvel Kapitányt megszemélyesítő, Brie Larson-t sem – a filmet mácius 7-től láthatjátok a mozikban. Akármennyire is elbűvölő a szuperhősnő, a szíve jelenleg szabad, ugyanis januárban ő is felbontotta eljegyzését vőlegényével, a zenész Alex Greenwalddal.
 
 
 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás