promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt-tel szerepelt közös filmben az RTL egykori műsorvezetője
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olivér a Való Világ 4. évadában tűnt fel, amit Alekosz nyert meg.

Idén már 14 éve annak, hogy VV Olivér beköltözött a villába, és a 4. évadból meglehetősen sokan megmaradtak a köztudatban. Nádai Anikóból műsorvezető lett, VV Béci Young G néven rapkarrierben teljesedett ki, Alekosz pedig a mai napig feltűnik szórakoztató műsorokban.

Simor Olivérről azonban nem sok újdonságot hallhattunk az utóbbi, mivel a Való Világ után maga mögött hagyta a tévéképernyőket, Las Vegas-ba költözött, ahol sokáig húsüzemi takarítóként dolgozott, később azonban hollywoodi produkciókban is feltűnt, elsősorban dublőrként, de volt olyan alkalom is, amikor szöveges szerepre is beválogatták.

Volt, hogy egy forgatáson szóba elegyedett Brad Pitt-tel és Angelina Jolie-val, de helyettesítette már Jean Reno-t is, akivel egyébként közös fotót is készítettek, illetve a Hellboy 2-ben ő volt a címszerepet játszó Ron Perlman dublőre. Az egykori villalakó úgy emlékszik vissza a forgatásra, hogy a kihűlés szélén volt, mivel egy behorpadt motorháztetőn kellett feküdnie, miközben az esőgépből zúdult rá a hidegvíz.

Olivér a Fókusznak igen szerényen nyilatkozott filmes karrierjéről, és kellemes nosztalgiával emlékezett vissza a Való Világ időszakára. Elmondása szerint rengeteget változott azóta a személyisége, és csak annyiban egyezik meg az akkori Olivérrel, hogy közös a DNS-ük. Nem tartja magát színésznek, hiszen nem tanulta ki ezt a mesterséget, és nem is ebből él, főállásban ablaktisztítással foglalkozik, de az az álma, hogy egyszer a színészetből kereshesse a kenyerét.

Legutóbb pedig a Bonus Trip című akciófilmben egy bérgyilkost alakított, és Oli több akciójelenetből is kiveszi a részét. A filmet a debreceni születésű Martin Csaba írta és rendezte, akivel az egykori villalakó még Los Angeles-ben ismerkedett meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás