promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Való Világ 10-ben rengeteget szexelő VV Virág és VV Dani között dúl még a szerelem?
Borítókép:  RTL offical/VV Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Virágnak és VV Daninak sok konfliktusa volt a Való Világ 10-ben, de úgy látszik az életben még mindig egy párt alkotnak.

VV Virág és VV Dani elég távol voltak tőle, hogy megnyerjék az RTL-en futó Való Világ 10-et, de egy valamiben történelmet írtak, mivel senki sem szexelt ennyit a kamerák előtt a műsor történelmében, mint ők. Az erről szóló anyagot két felé kellett osztani, mert túl tömény lett volna egyben az olvasókra zúdítani.

Voltak vitáik a villában, sőt, egyszer Dani szakított is Virággal, de ez nem tartott sokáig, és kibékültek. Sokszor talán nem is látták az emberek, hogy milyen mély érzelem van az ő kapcsolatukban, amit elég nehéz volt a külsős szemlélőnek megérteni. A nézők párszor hangot adtak neki, hogy Dani milyen bunkó tud lenni, de azért belőle is elő tudtad törni az érzelmek.

Harmonikusan működtek, és a fiú össze is omlott, amikor a párja nem tért vissza a párbajról, azonban hamarosan ment utána ő is.

Sokan hitték azt, hogy a kapcsolatukat az összezártság számlájára lehet írni, de VV Virág és VV Dani még mindig együtt vannak. Előbbi egy képet is megosztott az Instagramján, amihez csak annyit írt:

„Szeretlek”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás