promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új fotó, így néz ki 65 évesen a Walker, a texasi kopó szőke csúcsbombázója
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy rá sem ismersz már a színésznőre.

A Walker, a texasi kopó még a mai napig az egyik legnépszerűbb sorozat Magyarországon, elég csak megnézni a nézettségi adatokat, és látszik, hogy előkelő helyen szerepel a széria az összevetésekben. A sorozat abszolút sztárja a már életében is halhatatlanságra szert tevő Chuck Norris, ám a kopót bizony nagyszerű társak is segítették a sorozatban. Clarence Gilyard (a sorozatban James Trivette) másfél évvel ezelőtt halt meg, a legendát akkor ezrek gyászolták szerte a világon.

Chuck Norrist pedig nagyon sokat látni, ő Magyarországon is megfordul néha, ám a széria bájos szőke szépségét, Sheere J. Wilsont (a sorozatban a neve Alexandra Cahill) már nagyon kevésszer látjuk a nyilvánosság előtt. Ám neki van Instagram-oldala is, amelyen folyamatosan jelennek meg új képek. Ő játszott egy másik ikonikus sorozatban is, amely szintén hatalmas sikert futott be Magyarországon. A Dallas szériában Bobby második feleségét alakította. Később azonban önként távozott a sorozatból, mivel terhes lett, és minden energiájával szeretett volna a családjára koncentrálni.

A Walker, a texasi kopóban is ikonikus szerepet visz, ő a két kopó legfontosabb társa a szériában, akire mindig számíthatnak, mindig kihúzza őket a slamasztikából. A színésznő karrierje amúgy modellkedéssel indult, itt figyeltek fel rá, majd kapott egyre több szerepet különböző produkciókban. Később pedig a színészkedés mellett szépségápolási termékekkel foglalkozik, és ahogy látszik a közösségi oldalain, még mindig fókusz nála ez.

Így néz ki most a gyönyörű színésznő, akin alig hagyott nyomot az idő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás