promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki 64 évesen a Dallas sorozat szőke bombázója, aki egyben a Walker a texasi kopó szőke szépsége is volt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékszel még a gyönyörű April-re a Dallasból?

A Dallas a kilencvenes évek Magyarországán az egyik legnéspszerűbb sorozat volt a tévében, milliók követték az olajmágnások életének nagyobb léptékben apró-cseprő dolgait, családi csatározsásait, dráma hétköznapjait. A film olyan szereplőket adott nekünk, akik szinte a retinánka égtek, itt van például Bobby vagy éppen Jockey, akik tényleg a széria legikonikusabb szereplői voltak. De mellettük is elképesztően sok híres színész vett részt a dallasi szappanoperában.

Többek között Sheere J. Wilson is, aki Bobby második feleségét alakította, és hát szpojlerezni fogunk, de vaj olyan ember, aki ne ismerné a sorozatot?  Néhányan tuti akadnak, de most azt is megtudhatják, hogy a bájos színésznőt később kiírták a szériából, mivel terhes lett, és szerette volna elválasztani a magánéletét egy rövid időre a munkából. A kiírás pedig nem akárhogy sikerült, egy drámai jelenet közben.

A sorozat amúgy elképesztően sok részt élt meg, összesen 357 epizód készült a Ewingok történetéből, és mindezt 14 éven keresztül élvezhették a nézők.

Sheere J. Wilson azonban nemcsak a híres Dallas-sorozatból lehet ismerős a magyaroknak, mivel ő játszott a Walker, a texasi kopó című filmben is, méghozzá az egyik legjobb akaraktert hozta a szériában. Alex Cahill-t alakította, aki nagysuerűen egészítette ki a két ranger munkáját, többek között Chuck Norris filmbeli Walker-jéhez is közel került a részek során. A színésznő amúgy modellként indult, majd a sorozatbeli szerepek mellett szépségápolási termékekkel kezdett el foglalkozni, és foglalkozik a mai napig is.

Így néz ki most a gyönyörű színésznő, aki az elmúlt években is feltűnt több, kisebb filmben is, amelyek közül nagyon sokat nem láthattunk Magyarországon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás