promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali műsorváltozásról döntött a TV2, az esti program katasztrofális nézettségi adatok miatt változik
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 egy percet sem késlekedett,  szinte azonnal meghozta a döntést.

Török sorozatok, hírműsorok, egy kis reality, egy kis hazai gyártás - nagyjából így néz ki a TV2 főműsorideje egy átlagos hétköznap, most azonban kissé megkeverte a lapokat a csatorna.

Még a hónap legelején érkezett a bejelentés, hogy március 18-án a TV2-n egy vadonatúj török sorozat, a Hazugságok börtönében lesz látható az esti sávban. Sokan meglepőnek találták az időpontválasztást, miszerint a csatorna nem a délutáni műsorsávban küldi harcba a sorozatot, ahol a többi török produkció,A három nővér és a Gülcemal jelenleg is is nagy sikerrel fut, de a döntés mögött valószínűleg az az egyszerű ok állhatott, hogy késő este a közönség fogékonyabb a bűnügyi sorozatokra. A sorozat TV-reklámját itt tudjátok megnézni:

A csatorna azonban igencsak félrekalkulálta magát, ezért most kénytelen volt változtatni. A változás már tegnap életbe lépett, de mivel nagyon gyorsan kellett dönteni, rengetegen lemaradtak a műsorváltozás híréről.

Kedd estétől (tehát március 19-től) kezdve a csatornanem túl jó kritikákat kapó reality műsora, a Házasság első látásra továbbra is 19:55-től látható a TV2-n. Ezt továbbra is változatlan időpontban követi a szintén a héten elindult Hazatalálsz 2. évada, melyről Törőcsik Franciska erotikus jelenete kapcsán már mi is írtunk.  

Ezek után következett volna eredetileg 22:05-től a már említett Hazugságok börtönében című török sorozat,

azonban most kiderült, hogy mindössze egy epizód után leállítják a sorozat vetítését a TV2-n.

Valószínűleg a rossz nézettség miatt döntöttek így, ezért helyette inkább leporoltak egy tavaly jól futó reality műsort, és a jövőben Demcsák Zsuzsa által vezetett Farm VIP 4. szezonjának ismétlése lesz látható a csatornán, amely eredetileg tavaly november 20. és december 29. között volt adásban- derült ki a SorozatWiki cikkéből.

A TV2 hétvégi műsorrendje nem változik.

A Hazugságok börtönében ismétlései eredetileg kedden az IzauraTV-n kezdődtek volna, de mivel a TV2-n szinte rögtön leállt az új részek vetítése, ezek a friss epizódok szerdától minden hétköznap 19 órakor az IzauraTV-n lesznek láthatóak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás