promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érik a nagy bejelentés? Meghan Markle három szóval üzent a világnak
Borítókép:  Dominic Lipinski/WPA-Pool/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt időszak egyik legváratlanabb fejleménye ez.

Turbulens eseményeknek lehettünk szemtanúi az utóbbi hónapokban a sajtóban a brit királyi családdal kapcsolatban. A családdal kapcsolatos híreket elsősorban III. Károly rákbetegsége és Katalin herceg műtéte tematizálta. III. Károly nemrégiben állt először nyilvánosság elé, mióta bejelentették, hogy beteg. Közben nagyon sok pletyka keringett Katalin hercegnéről is, hogy valójában más állhat a nyilvánosságtól való visszavonulása mögött. A nemrégiben posztolt fotóját szétszedték a nyilvánosság előtt, szinte pixelről pixelre haladtak a szakértők, hogy megkeressék lehetséges hibákat, amelyek alapján újabb teóriákat tutak gründolni.

Ilyen volt a jegygyűrű hiányának értelmezése is, a legvadabb elképzelések láttak napvilágot.

Ám most Meghan Markle tett nagy bejelentést.

Meghan Markle most visszatért az Instagramra, négy évvel az után, hogy azt hivatalosan is bezárták a Sussexiek. Az új fiók az American Riviera Orchard nevet kapta, és alig pár fotó található csak rajta, a link is egy olyan oldalra vezet, ahol még csak egy hatalmas logó látható. Egy kis videóban virágokat láthatunk és Meghan Markle-t a konyhában, így a szakértők szerint egy életmóddal és gasztrotanácsokkal, főzéssel foglalkozó oldal lesz majd, egy új márka, amely ezeket a témákat érinti.

Újra aktivizálták magukat tehát a Sussexiek, és a digitális térben indul egy nagyobb projekt, amelynek a bevezetése egyelőre titokzatos módon történt meg, de valószínű, hogy az elkövetkező napokban a kampányból további részeket láthatunk majd, és már nagyobb rálátásunk lehet, hogy pontosan mi történik a Sussexiek körül.

(via Express)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás