promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a gyönyörű színésznő Lindsay Lohan és Anne Hathaway magyar hangja, akit az RTL táskereső műsorából ismerhetett meg az ország
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bogdányi Titanilla többszáz filmben és sorozatban csillogtatta már meg tökéletes szinkronhangját.

Már hosszú évek óta ő az egyik legnépszerűbb női szinkronhang, az emberek azonban csak tavaly az RTL társkereső műsorából ismerhették meg az arcát is közelebbről. Bogdányi Titanilla több tucat filmben és sorozatban kölcsönözte már a hangját a legnagyobb sztároknak, tehetsége mellett azonban szépsége is vitathatatlan.

A most 37 éves színésznő már gyermekkora óta szinkronizál, sőt az oroszlánkirály című mesében énekhang is volt. Titanilla ezt követően és azóta is rengeteg szinkronszerepet kapott és több TV-csatornának is volt már hangja, többek közt 2011 és 2013 között volt a Cartoon Network és a Boomerang adóknak is.

Jobbnál jobb szinkronszerepe közül nehéz egyet-egyet kiemelni, de talán Elisabeth "Lisa" Simpson (Simpson család), Rory Gilmore (Alexis Bledel - Szívek szállodája), Alex Russo (Selena Gomez - Varázslók a Waverly helyről), Julie Mayer (Andrea Bowen - Született feleségek), valamint a tinisztár Hanna Montana vagyis Miley Stewart (Miley Cyrus - Hannah Montana) figurái a legnépszerűbbek. Emellett pedig általában ő Lindsay Lohan, Jena Malone, Alexa Vega, Evan Rachel Wood és Anne Hathaway magyar hangja.

A tehetséges színésznőt azonban ezek ellenére tavaly nyáron az RTL Celebrandi című műsorából ismerhette meg az ország, ahol több hírességgel együtt ő is a nagy szerelmet kereste. Titanilla végül egy Rajmund nevű férfit választott a műsor végén, ám a kapcsolatuk nem alakult jól a forgatások után.

Sajnos, továbbra is szingli vagyok. Én tényleg érdeklődtem, és szerettem volna, hogy legyen ennek folytatása, de aztán a következő randira sem került sor. Egyszer csak már nem keresett Rajmund engem. Rosszul esett, mert én azt gondolom, velem lehet beszélni...

– mondta a műsort követően a színésznő, akinek a külsejére biztosan semmi panasz nem lehet, hiszen egészen bombaformában van.

Titanilla alakja ugyanis elképesztően sportos fitt életmódjának köszönhetően és szerencsére nagyon aktív a közösségi oldalán is, ahol nem csupán a karrierjével kapcsolatos, fontos híreket osztja meg a követőivel, hanem az edzéseibe is bepillantást enged, sőt időnként egészen bevállalós, csábító fotókat is rak ki magáról férfi rajongói legmagyobb örömére.

Azt pedig, hogy mennyire csinos a színésznő mi sem bizonyít jobban mint az alábbi Instagram-oldalán megosztott fotója.

Forrás: Wikipédia / szinkronok.hu / Blikk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás