promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek Bogdányi Titanilla intim képei, észveszejtően dögös csipkés melltartóban a Celebrandi sztárja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bogdányi Titanilla fotói mindenkit lenyűgöztek.

Nemrég indult az RTL-en a Celebrandi című műsor, amiben ismert emberek keresnek maguknak civil párokat. A csatorna minden bizonnyal abban reménykedett, hogy majd ez a produkció annyira sikeres lesz, hogy letaszítja a trónról a Szerencsekereket, aminek amúgy még az ismétlései is nevetve verik a konkurencia összes próbálkozását – de nem jött össze a trónfosztás, sőt, a nézői visszajelzések alapján a Celebrandi egyenesen rettenetes.

Sokan szidják Puskás-Dallos Bogi és Peti kellemetlen humorát, illetve azokat a kínzóan kínos pillanatokat, amikor éppen ismerkednek a szereplők. Aki belenézett a Celebrandiba, az tudja, hogy nem alaptalan a sok negatív kritika, hiszen valóban akadnak olyan jelenetek, amik egyenesen nézhetetlenek, annyira kényelmetlenül érzi magát az ember – persze bőven akadnak azért mondhatni mókás snittek is, bár jó kérdés, hogy direkt, vagy véletlenül.

A Celebrandi egyik sztárja, Bogdányi Titanilla sokak számára ismerős lehet, bár leginkább a hangja miatt, ugyanis ő az ország egyik legfelkapottabb szinkronszínésznője, akihez olyan legendás magyar hangok kapcsolódnak, mint például a Simpson családból ismert Lisa Simpsoné – de még hosszasan sorolhatnánk, hiszen elképesztően sok ikonikus szinkronszerepe volt a feltűnően csinos, különleges hangú hírességnek.

Bogdányi Titanilla nagyon aktív a közösségi oldalán, ahol nem csupán a karrierjével kapcsolatos, fontos híreket osztja meg a követőivel, hanem az edzéseibe is bepillantást enged, ráadásul időnként egészen bevállalós, csábító fotókat is rak ki magáról – ilyen volt például az, mikor megosztott pár régebbi, már-már intimnek nevezhető felvételt, amiken csipkés melltartóban pózol a gyönyörű celeb.

Akit szeretné látni ezeket a szexi fotókat, az itt megnézheti őket:

Itt lehet megtekinteni egy érdekes videót Bogdányi Titanilláról, aki megmutatja pár ikonikus szinkronhangját is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás