promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali műsorváltoztatásra kényszerült a Tv2, már ezen a hétvégén életbe lépnek a változások a csúfos bukás után
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Mutasd a hangod! elvérzett A mi kis falunk ellen múlt szombaton.

Az idei évben már eddig is több komoly bejelentést is tett a TV2 a saját műsoraival kapcsolatban. 2024 január 22-én indult el a TV2 legújabb műsora, a Kincsvadászok, amit hétköznap esténként, a Szerencsekerék után láthatnak a nézők. A műtárgy-kereskedő showban régi családi ereklyék, értékesnek vagy épp értéktelennek gondolt régiségek keresik új gazdájukat Till Attila műsorvezetésével és a műkereskedő szakma legjobbjaival.

A műsor eddig úgy tűnik bejött a nézőknek, a TV2 azonban nem elégedett meg csak ezzel, ugyanis nemrégiben visszatért náluk a tavalyi év egyik közönségkedvenc műsora, a Mutasd a hangod!, ami ismét Stohl András vezetésével indult útjának. 

A Mutasd a hangod!-ban most is Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi vannak segítségére azoknak a játékos kedvű pároknak, akiknek 6 civil énekelni tudó vagy éppen nem tudó karaktert kell lefülelniük. A játék most sem tét nélküli, ha a páros sikeresen kiválasztja tátogás alapján a hamis hangokat, akkor 500 ezer forintot zsebelhetnek be fordulónként.

A műsor második évada a vártnál hamarabb, múlt héten február 3-án szombaton debütált a TV2-n, azonban míg tavaly a nagyszabású showműsor 1. szezonja le tudta győzni A mi kis falunkat, most az elmúlt két szombaton elvérzett ellene. Így kétségkívül valószínűleg emiatt dönthetett most a TV2 Csoport vezetősége egy komolyabb műsorváltozás mellett.

Ugyanis Február 18-án, most vasárnap 18:55-kor Mutasd a hangod! lesz látható a TV2-n. ezt a SorozatWiki vette észre egy a csatornán futó promóból. A tévéadó hivatalos tévéműsorában ugyanakkor még nem látszik a változás, így azt egyelőre nem tudni, hogy a zenés produkciót szombatról rakják át vasárnapra, vagy mindkét napon lesz. A hét utolsó napján eredetileg ebben az időpontban a Szupercella lett volna látható, azonban egy másik promó szerint a film 75 perccel később, csak 20:10-kor kezdődik majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás