promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 váratlan bejelentése jócskán meglepte a tévénézőket, ekkora fordulatra az RTL sem számított
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 igen komoly bejelentést tett.

Az elmúlt napokban több komoly bejelentést is tett a TV2 a saját műsoraival kapcsolatban. Az ország egyik legnézettebb kereskedelmi televíziós csatornája még ebben a hónapban több változást is eszközöl majd a műsorkínálatában, nemsokára érkezik egy vadonatúj, eddig sosem látott hétköznapi produkció, majd visszatér egy tavalyi kedvenc, ami hétvégéken lesz majd látható.

Január 22-én indul a TV2 legújabb műsora, a Kincsvadászok, amit hétköznap esténként, a Szerencsekerék után láthatunk majd. A műtárgy-kereskedő showban régi családi ereklyék, értékesnek vagy épp értéktelennek gondolt régiségek keresik új gazdájukat Till Attila műsorvezetésével és a műkereskedő szakma legjobbjaival.

A Kincsvadászok egy olyan formátum, ami már Európa-szerte sikert aratott. A műtárgy-kereskedő showban műtárgyakkal, régiségekkel, olykor igen különös tárgyakkal érkeznek a műsor szereplői Tillához és a Kincsvadászok szakértőihez. Egy rövid elemzés után kiderül, mennyit is ér az eddig féltve őrzött családi ereklye, majd a felbecsülés után kerül a műsor öt kereskedője elé. Ha az adott tárgy elnyeri a gyűjtők tetszését, akkor elindul a licitálás, a legmagasabb ajánlat után pedig az eladó eldöntheti, megválik-e a tárgytól vagy inkább annak tudatában, mennyit is ér, hazaviszi.

A műsorban két szakértő is részt vesz majd: Kelen Anna, aki művészettörténészként szakérti és kutatja a festményeket és kerámiákat családi galériájuk, a Virág Judit Galéria számára; illetve Megyesi Balázs műtárgyszakértő, aki főleg hagyatékok becslésével foglalkozik.

Hozzájuk csatlakoznak majd a műsor kereskedői: dr. Katona Szandra, a Cogito Art Műtárgygaléria tulajdonosa; Fertőszögi Péter művészettörténész, Magyarország legnagyobb múltú aukciósházának, a BÁV-nak a művészeti igazgatója; Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa, aki közel harminc éve foglalkozik hangszerkereskedelemmel, és komoly magángyűjteménye van; Nagyházi Lőrinc, a nagy múltú műkereskedő család harmadik generációs kereskedője; valamint Molnár Viktor műtárgybecsüs és az Amikor Galéria tulajdonosa.

 

Most pedig a TV2 bejelentette, hogy visszatér a tavalyi év egyik közönségkedvenc műsora, a Mutasd a hangod!, amit ismét Stohl András fog vezetni. A szombatonként látható zenei showműsor új epizódjaiban is igazi sztárparádé várja a nézőket. Az adásokban többek között Király Linda, Dér Heni, Lékai-Kiss Ramóna, Ábel Anita, Nótár Mary, Marics Peti, Vastag Csaba, Szente Vajk és Kökény Attila is szerepelni fog.

A Mutasd a hangod!-ban most is Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi lesznek segítségére azoknak a játékos kedvű pároknak, akiknek 6 civil énekelni tudó vagy éppen nem tudó karaktert kell lefülelniük. A játék most sem tét nélküli, ha a páros sikeresen kiválasztja tátogás alapján a hamis hangokat, akkor 500 ezer forintot zsebelhetnek be fordulónként.

A műsor fődíja most is 5 millió forint, amennyiben a játékospárnak sikerül egy jó hangú énekest utoljára hagynia. Ha nem, akkor elveszítik minden pénzüket. A döntősök Marics Petin és Vastag Csabán kívül Király Lindával, Dér Henivel, Nótár Maryvel és Kökény Attilával énekelnek majd duettet.

A Mutasd a hangod! február 3-án tér vissza a képernyőre, és minden szombat este 19:45-től lesz látható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás