promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hirtelen változás a tévében, a TV2 máris leveszi a hétköznapi műsorát a képernyőről
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 két hét után le is veszi a kiemelt műsorát.

Műsorok jönnek-mennek, folyamatosan változnak a kezdési és a befejezési időpontok. A nézők egyszerűen képtelenek már tartani a lépést a kereskedelmi csatornákkal. Mind az RTL, mind a TV2 folyamatosan ide-oda pakolássza a produkcióit, kiemelt műsoraik egy része pedig nincs képernyőn, csupán 2-3, maximum 4 hétig.

Most ismét kiderült, hogy távozik az egyik hétköznapi kiemelt műsoruk, mégpedig azért, mert egy teljesen másik produkciót indítanak el január végén, aminek kell a hely az esti sávban.

Tilla új műsora, a Kincsvadászok január 22-én fog debütálni a TV2-n, amiben hétköznapi emberek nem hétköznapi tárgyaikkal próbálnak szerencsét a meggazdagodás reményében. Olyan régiségekkel érkeznek az ország minden tájáról, amikről nem tudják, mennyit is érnek valójában. A műsor régiségszakértői és műtárgykereskedői pedig eldöntik, mennyit adnak értük, ha adnak érte egyáltalán bármit.

A külföldön nagy sikernek örvendő Cash or Trash című műsor magyarországi változata minden hétköznap késő este lesz látható; Tilla produkcióját január 22-én, hétfőn 21:45-től láthatjuk először a TV2-n.

Az alábbi videóban bepillantást nyerhettek a Kincsvadászok-ba:


A TV2 hétköznap esti programja jelenleg úgy néz ki, hogy a Tények Plusz után az ország legpörgősebb showja, a Szerencsekerék van képernyőn, amit Szabó András Csuti reality-je, a Sztárok a reptéren követ. Utóbbinak már a 2. évadját láthatják a nézők, ezúttal olyan sztárok dolgoznak különféle pozíciókban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, mint például Zimány Linda, Bódi Sylvi, Somhegyi Krisztián, Pásztor Anna, Gelencsér Tímea, és Sydney van den Bosch.

A sztároknak azonban nem csak dolgozniuk kell itt, hanem különféle feladatokat is kapnak. Zimány Linda és Bódi Sylvi, valamint Győrfi Dani és Somhegyi Krisztián külföldieket keresett a reptéren, majd nehéz magyar szavakat kellett megtanítaniuk nekik. Míg a hölgyek szerencsésen választottak külföldi játékost, addig a fiúknak meggyűlt a baja a spanyol párral, ők nem tudták olyan könnyen kimondani a magyar szavakat.

Azonban Sylviék meglepődtek azon, hogy az ő külföldijük milyen tökéletesen mondta ki például azt, hogy matyóhímzés.


Csuti műsora január 8-án indult el a TV2-n, de nemsokára le is kerül. Január 19-én, pénteken láthatjuk a reality 2. évadjának utolsó részét, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy lesz-e folytatása valamikor. Hogy a Sztárok a reptéren milyen nézettséggel futott, az csak később fog kiderülni a hivatalos adatokból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás