promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 5: Rengeteg pénz csilingel az egyik csillagjegynél, az Ikreknek szerelmet vall valaki
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon mi vár a csillagjegyedre a hét elején? Mutatjuk, hogy mire kell számítanod!

Kos (március 21. - április 20.)

Gondjaid egycsapásra szertefoszhatnak ezen a hétfőn, mert új hét, új kezdet, új energiák. A kedvező változásokat mára ma tapasztalni fogod, feltéve hogy ténylgeg nehéz heteken vagy túl.

 Bika (április 21. - május 20.)

Szokatlan dolgokra kell készülni ezen a hétfőn, de ez a te esetedben kifejezetten jót jelent. Szerencsés lehetsz a szerelemben, a pénzügyek viszont ezzel együtt is rányomhatják a béjegüket a közérzetedre.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Gyanútlanul fogsz bele a napba, mégsem ér majd teljesen váratlanul, főleg, hogy ezt a horoszkópot olvasod. Valaki bizony többet gondol rólad, és szorosabbra fűzné veled a kapcsolatot, amin komolyan el kellene gondolkodnod még akkor is, ha neked eddig eszedbe se jutott.[[c1]]

Rák (június 22. - július 22.)

A munakehlyeden ma könnyen vitába keveredhetsz, ami után rosszérzésed lehet, mert hibásnak érzed magad. Ne lamentálj azonban túl sokat, inkább vedd kézbe a dolgokat, és próbáld kijavítani - akár te hibáztál, akár nem.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szerelem és barátság dolgában az egész február nagyon intenzívnek mutatkozik, ne lepődj meg rajta nagyon, he esetleg egybe is folyik valakivel a kettő. Mindenképpen mozdulj ki a négy fal közül.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Hétfőn álmodozol, és picit megint kisgyerekké változhatsz, aki alapvetően jót gondol a világról. Merítkezz meg ebben az érzésben alaposan, mert szükséged lesz rá a további napokon, mikor visszatérsz a felnőtt lét édes terheihez.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

depresszív énedet mindenképpen kordában kell tartanod, el kell folytanod, ráérsz majd a megéléssel valamikor máskor. Nagyon fontos, mert ezen a napon a következő időszakodat meghatározó események lehetségesek, ami szerencsés lenne, ha jó passzban érden.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Vannak a sablon horoszkópírók, akik a hasukra ütnek, és írnak valami hangzatos butaság.t De nem ez a horoszkópíró. Nagyon fontos, hogy ma humorodnál legyél, és ne vedd túl komolyan magadat, ne feszülj, próbálj lelazulni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha mostanában nem haladtál úgy a dolgaiddal, ahogy elvártad volna magadtól, az nagyon bestresszelhet. Érdemes lenne átstruktúrálni ezeket az elvárásokat, egy olyan dolog miatt szorongsz, amit vakójában te találtál ki, de az élet nem hajt fejet a puszta akaratunk előtt.

Bak (december 22. - január 20.)

Remélem sikerült kellőképpen feltöltökezned a hétvégén, mert ez a hétfő bizony nem lesz egy sétagalopp. Ám ha ügyesen veszed aza akadályokat, az nagyon kifizetődő lesz, nem csak átvittértlemebne, hanem komolyan. Kifizetődő, jövedelmező, gazdaggá tévő, hogyan próbáljam még körbeírni?

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Hétfőn kedvező változások várhatóak az életedben. Már rád is fér egy kis pozitív löket, mert sok volt a baj mostanában, jó lenne megszabadulni pártól legalább. Kezdd el megújítani a környezetedet és magadat is picit. Meglátod, hogy nagyon jót fog tenni. 

Halak (február 20. - március 20.)

Ha felüti környezetedben a fejét az irigység, nem tehetsz mást, el kell fogadnod. Ha valaki jól végzi a dolgát, annak általában irigyei is akadnak, mégis jó lenne megőrizni a hidegvéredet, és kerülni a gőgös magatartást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás