promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adam Sandler könnyfakasztó üzenettel búcsúzott a Rocky filmek sztárjától, Carl Weathers halálhíre sokkolta a sztárt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rocky filmek, a Ragadozó és a Star Wars sorozat sztárja különösen jó barátságot ápolt Adam Sandlerrel.

Carl Weathers halálhíre nem csak a filmrajongkókat sokkolta, hanem a sztárokat is. Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger az első között nyilvánították ki részvétüket.

Stallone egy videót is készített, amin tényleg azt látni, hogy az akciósztárt komolyan megviseli egykori kollégája halálhíre, akivel közösen négy filmet készítettek, Apollo karaktere azonban a Rocky-franchise további részeiben is fontos szerepben maradt, az ő fiára épült a már a harmadik részénél tartó Creed sorozat, ami a tervek szerint hamarosan tetralógiává fog bővülni.

Wheathers a 80-as évek másik legendás akciósztárjával, Arnold Schwarzeneggerrel is forgatott közösen, a kultikus Ragadozót, ahol már az első pillanatban majd felrobban a tesztoszterontól a képernyő, mikor Dillon (Wheathers) és Dutch (Schwarzenegger) nekifeszülnek a légiszkandernek. Az emlékezetes jelenetet itt tudjuk felidézni, Schwarzenegger búcsúposztjában is ezt emelte ki, sok egyéb mellett ő is azt emelte ki, hogy Weathers nélkül nem tudták volna elkészíteni a Ragadozót.

Weathers a 80-as években saját akciófilmet is kapott, az Action Jackson (magyar keresztségben Jackson, a vadállat) tipikus 80-as évekbeli keménykedés, bűnös évlezet a B-filmek szerelmeseinek, ezen kívül Adam Sandlerrel közös filmje számít még kiemelkedőnek 1996-ból, a Happy, a flúgos golfos. Adam Sandler a következő sorokkal méltatta egykori kollégáját:

"Egy igazi ember. Nagyszerű apa. Nagyszerű színész. Nagyszerű sportoló. Mindig jó volt vele lenni. Pokolian okos. Pokolian hűséges. Pokolian vicces. Mindennél jobban szerette a fiait. Micsoda fickó! Mindenki szerette, én és a feleségem is mindig különösen jól éreztük magunkat a társaságában. Carl mindig is egy igazi legenda lesz!"

Carl Weathers idősebb korára a Star Wars franchise-nak is fontos része lett, a Mandalóriból nem csak színészként, hanem rendezőként is kivette a részét, ezek alapján különösen váratlanul érte a rajongókat Weathers halálhíre, hiszen a sorozatban 76 éves kora ellenére is kicsattanó formában volt. A sorozat sztárja, Pedro Pascal csak annyit nyilatkozott, hogy erre nincsenek is szavak, és valóban. Nincsenek.

Emlékezzünk rá legjobb filmjei újranézésével:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás