promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 28 éves magyar szűz lesz az új Diana hercegné, Puzsér Róbert posztmodern Teréz Anyáját választották Károly partnerének
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nyíltan szűz magyar színésznő lesz Diana hercegné hazai nagykövete, de mit szól ehhez Puzsér Róbert?

Bálint Emese sokak számára lehet ismerős, hiszen ő volt az a színésznő, aki büszkén felvállalta, hogy 28 évesen még mindig szűz. Mint azt korábban elmondta, az igazinak tartogatja magát, és állítása szerint nagyon sok levelet és megkeresést kap férfiaktól, akik le akartak feküdni vele. Bálint Emese azt mondta, több tízezer férfi tett már neki ajánlatot, amiket egytől egyig visszautasított. Volt olyan üzletember, aki 300 millió dollárt ajánlott fel neki, de a színésznő azért mondott neki nemet, mert nős volt és erkölcstelen előéletű.

Bálint Emese 2018-ban a 24.hu-nak árulta el, hogy milyen férfit keres:

„Bárcsak olyan lenne, mint Gundel Takács Gábor, aki intellektusban, humorban, szakmai és emberi szempontok szerint is ideális volna, ha nem lenne házas… Kijelentem, nagyon tisztelem a családját Gundinak, akivel a foci (is) örök kapcsolódási pontunk, tekintve Buzánszky Jenő keresztapámra (az Aranycsapat legendája), akivel a televíziókban is sokat láthattak a kedves nézők”.

Az akkor 28 éves Bálint Emese hozzátette, hogy már 13 éves kora óta vár arra, hogy jöjjön érte a herceg fehér lovon, de addig nem érkezett meg hozzá. Hogy az immár 34 éves színésznő még mindig szűz, és még mindig vár-e az igazi szerelemre, azt nem tudni, viszont azt büszkén osztotta meg a követőivel, hogy ő lett Diana hercegné magyar Nagykövete, ami azt jelenti, hogy egy nívós, nemzetközi koprodukcióban alakíthatja majd Károly egykori szerelmét, Lady Dianát.

„Nagy megtiszteltetés ért, hogy Diana hercegnő magyar Nagykövetévé választottak. Így 2024-től egy újabb nívós, nemzetközi koprodukcióban számítanak rám. Hálás vagyok mindenkinek, aki meglátta bennem az ikonikus Lady Dianát. Új év, új kihívások, új célok, új imázs. Végtelen szeretettel és méltó alázattal képviselem a Szívek Hercegnőjét”

Bálint Emese fotója alatt özönlenek a gratulációk, mindenki örül annak, hogy egy magyar színésznő alakíthatja ezúttal Diana hercegnét. Eddig ketten alakíthatták Károly kedvesét: Julie Wooldridge az Európai vakáció-ban, illetve Elizabeth Debiczki a nagysikerű A korona című sorozatban.


Bálint Emesének egyébként biztos nem esett jól, amikor Puzsér Róbert kíméletlen szavakkal tiporta őt a földbe amiatt, hogy felvállalta, hogy 28 évesen még mindig szűz. Az ország éles nyelvű megmondóembere szó szerint Cicciolina antitéziseként, illetve egy posztmodern Teréz Anyaként jellemezte a színésznőt; Puzsér Róbert korábbi írását alább olvashatjátok:

„Bálint Emese egy színésznő, aki azzal a különleges produkcióval haknizza végig a bulvárt, hogy még szűz. Azt állítja, hogy művészként hatványozottan értékesebb körülmény, hogy huszonnyolc éves kora ellenére még nem dugták, mintha átlagember volna. Megismétlem a zavarba ejtő tényt: Bálint Emesének az a kimagasló, médiaképes teljesítménye, hogy még soha nem dugták meg. Bálint Emese Cicciolina antitézise: a magyar-olasz pornóst minden dugta már, ami mozog – Bálint Emesét még semmi.

Emese szerint ez egy „kócos, gubancos” világ, ahonnan a konzervatív értékek nagyon hiányoznak – így aztán ő senki emberfiával össze nem fekszik, és erről élvezettel beszél a médiában. Eljött a konzervatív forradalom, melynek keretében Emese azt is megosztja a nyilvánossággal, hogy kiktől venné szívesen, ha megdugnák, és azt is, hogy ez soha nem volt tudatos vállalás, szívesen venné ő, ha végre megdugnák, csak hát olyan magasak az igényei, hogy azt udvarló még nem ugrotta meg. Magyarán: nem morális vagy világnézeti megfontolások rejlenek Emese szüzessége mögött, mindössze extrém elvárások. Arról van szó, hogy nem jött még szembe a megfelelően kifogástalan Brad Pitt, ilyen körülmények között pedig neki miért is kéne valami kócos, gubancos férfi mellé odafeküdnie? Elképzelem, ahogy egy politikus a tévéstúdióban arról beszél, hogy mennyire büszke, őt ugyanis még soha nem korrumpálta senki, mert neki olyan ára van, amit kevesen tudnak megfizetni – rongyos százmilliókkal kár is próbálkozni nála.

Emese helyesen döntött: a randizás, a gruppenpartik és a gyors, autós numerák helyett inkább szerzett négy diplomát, két doktorit, és sokat dolgozott a rákkutatás terén – a modern világ fertőjétől undorodó lánynak nem is maradt ideje intim kapcsolatra olyan férfiakkal, akik megütik a szintet. Volt ugyan néhány plátói vonzalom Emese életében, az elképesztően magas erkölcsi és intellektuális mércét színész, médiaszemélyiség és politikus is ütötte már meg, de ő ezek egyikét sem váltotta szexre. Konzervatív választás: filmvászonnal, képernyővel meg hatalommal randizni, és nem kúrni.

Emese egy posztmodern Teréz anya, aki közügyet és küldetést formál a még mindig üres puncijából. Ő nem akar minden áron leprásokat gyógyítani, és a szexről sem mond le végleg, viszont képviseli ebben a romlott és értékvesztett világban az örök emberi jót és a morális abszolútumot. Emese egy közeli napon elképesztően magas erkölcsi piedesztálról fog alászállni a szerencsés és gáláns úriember kőkeményen meredező, véreres faszára. Akár egy angyal, aki a hárfa hangjaira ereszkedik alá a szférákból, hogy végre egy mocsok nagyot keféljen. Mi, nap mint nap a föld színén baszó, kócos, gubancos emberek csak abban bízunk, hogy ez ugyanannyira közügy lesz, mint az, hogy Emese most épp miért nem kefél. Mi, kócos, gubancos emberek ezt szeretnénk ajándékozni egymásnak díszdobozos DVD-n.

Szorítunk, Emese, hogy neked ne kelljen végre!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás