promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Diana hercegné még mindig életben van sokak szerint, csak bujkál a királyi család elől
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Diana hercegnéről bizarr összeesküvés-elmélet kezdett el terjedni egy fotó miatt.

A brit királyi család életében még mindig igazi fekete nap augusztus 31-e, mivel 1997-ben ekkor halt a csodálatos Diana hercegné. A baleset előtt Károly herceg exe (ugyebár már Károly király) és az akkori párja, Dodi Fayed Szardíniáról repültek a francia fővárosba, hogy egy romantikus éjszakát töltsenek el a Ritz hotelben.

A hotelből kifelé menekülni próbáltak a lesifotósok elől. A Henri Paul nevű sofőr vezette a Mercedes-Benz S280-as autót, de a sofőr túl gyorsan hajtott be egy alagútba, és elvesztette az uralmat az autó felett. Az autó nekicsapódott az alagút egyik pillérének, és összetört. A balesetben Diana hercegné, Dodi Fayed és Henri Paul meghaltak, csak Diana testőre, Trevor Rees-Jones élte túl súlyos sérülésekkel.

A hatóságok és a királyi család is sokáig igyekezett titokban tartani a tragédia részleteit, de később például az is kiderült, hogy a sofőr ittas volt. Az autót üldöző fotósok közül végül senkit sem vontak felelősségre. Ez a tény Vilmos, valamint Harry herceget is alaposan kiborítja a mai napig, mivel szerintük nem született igazságos döntés.

Harry például úgy gondolja, hogy a paparazzik elvakították a sofőrt, mert az képtelenség, hogy valaki így elveszítse az uralmát az autó felett, még akkor is, ha ivott pár pohárral. Diana hercegné emléke a mai napig óriási hatással van rengeteg rajongójára. Akad olyan, aki úgy gondolja, Diana a túlvilágról üzen neki, de az talán még bizarrabb, amikor azt vélik, hogy még életben van.

Elkezdett terjedni az interneten egy kép, amin az látható, hogyan nézne ki Diana hercegné 62 évesen. Ezt ide kattintva tudjátok megnézni. Néhány Facebook oldal azonban úgy tűntették fel, hogy a képen valóban Károly király exfelesége van, így az összeesküvés-elmélet hívők be is indították a rakétákat.

Az elméleteiknek azonban semmilyen valóságalapja nincs, mivel ahogyan az Express is beszámolt róla, a képet Alper Yesiltas fotós kreálta a mesterséges intelligencia segítségével.

Sokan viszont inkább azon akadtak ki, hogy Diana hercegné biztosan sokkal gyönyörűbben nézne ki a jelenben, ha még élne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás