promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A tescós sonkák között jelent meg Diana hercegné, mintha a túlvilágról üzenne
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valószínűleg senki se gondolta volna, hogy Diana hercegnét egyszer még a Tesco egyik sonkájával fogják hírbe hozni, de megtörtént.

III. Károly egykori felesége 1997. augusztus 31-én veszítette életét egy közlekedési balesetben, Párizsban, az Alma rakpart közúti aluljárójában, szeretőjével, az egyiptomi Dodi al-Fajeddel és gépkocsijuk vezetőjével együtt. Diana hercegné halálát mai napig misztikum övezi, és rengeteg összeesküvés-elmélet is kering erről. A többség persze azért elkönyvelte, hogy az egész egy szörnyű baleset eredménye, de az okokat a mai napig vizsgálják újságírók, influenszerek, akiket nem hagy nyugodni néhány kérdés.

A hatóságok és a királyi család is sokáig igyekezett titokban tartani a tragédia részleteit, de később például az is kiderült, hogy a sofőr ittas volt. Az autót üldöző fotósok közül végül senkit sem vontak felelősségre.

Harry herceg továbbra is a lesifotósokat okolja az édesanyja haláláért. III. Károly fia szerint a paparazzik elvakították a sofőrt, mert az képtelenség, hogy valaki így elveszítse az uralmát az autó felett, még akkor is, ha ivott pár pohárral.

Diana hercegné emléke a mai napig óriási hatással van rengeteg rajongójára. Egyesek még azt is elhiszik, hogy III. Károly egykori felesége a túlvilágról üzen nekik, bár az elég bizarr, hogy az ügybe belekeveredett a Tesco sonkája is.

Az Express számolt be róla, hogy Hattie Osma elment a Tescóba vásárolni egy kis sonkát, hogy ebédre szendvicseket készítsen belőle a munkahelyén. Miután kicsomagolta és megette a felső szeletet, észrevette, hogy Diana arcának sziluettje néz vissza rá.

„Ebédidőben elkezdtem sonkás szendvicset készíteni, amikor észrevettem, hogy a második szeletnek valamilyen arcvonása van. Azt hittem, csak káprázik a szemem, de amikor jobban szemügyre vettem láttam, hogy Diana hercegnére hasonlít”

- idézte a lap a 36 éves értékesítési vezetőt, akivel az egész iroda egyetértett. Nos, a rejtélyes sonkaszeletnek a fotóját ide kattintva tudjátok megnézni. Ezután el is dönthetitek, hogy ti vajon beletettétek volna-e a szendvicsbe. 

Hattie ezután pirítóst evett, mivel nem akarta megkockáztatni, hogy Diana hercegné a hasában végezze. Azt mondta, hogy Tescós sonkát valahogy tartósítani kellene, mert múzeumban van a helye. Nagy kérdés, hogy III. Károly egykori felesége miért éppen a Tesco egyik felvágottját választaná ahhoz, hogy a túlvilágról üzenjen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás