promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek Diana hercegné titkos levelei, teljesen más megvilágításba helyezik a házasságát Károllyal
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A leveleket hamarosan árverésre bocsátják.

Diana Spencer, vagyis Diana hercegné és Károly herceg (a mostani III. Károly király) házassága úgy kezdődött, mint egy mesebeli történet. 1981-ben keltek egybe, két fiuk született, de aztán az álomvilág buborékja szétpattant, és a kapcsolat 1996-ban válással végződött.

A következő esztendőben a szépséges hercegné szörnyű autóbaleset áldozatává vált Párizsban. Akkor is a szeretőjével, Dodi Fayeddel volt együtt, ezért sokan hajlamosak voltak megbélyegezni Dianát.

Ma már tudjuk, hogy kettőn állt a vásár, és Károly éppúgy csalta őt, mint a hercegné a férjét. De vajon ki hidegült el előbb a másiktól, és ki próbálta hosszabb ideig megmenteni a házasságot? Lényegében erről árulkodnak a most előkerült titkos levelek.

Diana a barátainak küldte őket, azért lappanghattak egészen mostanáig. A címzettek miatt nyilván őszintébbek az átlagnál, és éppen ezért megdöbbentőbbek is. A hercegné többeknek is panaszkodott ezekben az általa „csúnyának” nevezett válásukról, illetve arról, milyen fájdalmas volt számára a szakítás.

32 ilyen levél került most nyilvánosságra, mégpedig azért, mert árverésre bocsátották őket. A befolyó pénzt a még Diana által létrehozott alapítványok fogják kapni. Nagyjából 111 ezer dollár (közel 40 millió forint) jöhet össze belőlük, de persze a történészek számára is hallatlanul értékesek.

„Nehéz időszakot élek át, komoly rajtam a nyomás, és minden irányból érkezik. Néha nehéz emelt fővel mindezt elviselni, mostanra térdre is rogytam, és már csak azt várom, hogy essünk túl a váláson, amiért rettenetes árat fogunk fizetni”

– írta az egyik levélben a megtört hercegné.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás