promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szakállas, duci harmincas lett a Két pasi – meg egy kicsi gyerekszínészéből, így néz ki most Jake Harper
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően megváltozott a A Két pasi – meg egy kicsi gyerekszínésze.

A Két pasi – meg egy kicsi című sorozatot senkinek sem kell bemutatni, leginkább azért, mert Magyarországon is hosszú éveken keresztül lehetett nézni a tévében és azért sem, mert a világhírű Charlie Sheen szerepelt benne. Az Emmy-díjas, és Golden Globe-díjra jelölt amerikai szituációs komédia főbb szereplői közé tartozott még Jon Cryer és Angus T. Jones. A cselekmény középpontjában a hedonista reklámdalszerző, Charlie Harper áll, akihez a válása után beköltözik öccse, a kissé csetlő-botló Alan, valamint fia, a buta és nagy étvágyú Jake. Tehát így áll össze a két pasi és egy kicsi hármasa. 

A kicsi tehát nem volt más, mint Jake Harper vagyis Angus T. Jones. Akkoriban még csak 10 éves volt, de mondhatni a sorozattal együtt nőtt fel. 2015-ben ért véget a Két pasi – meg egy kicsi, akkor ő már 22 éves volt. Elfelejteni sem lehet, hogy milyen cuki kisfiúcska volt, a vöröses árnyalatú hajával. A színész azonban egy idő után elkezdett a rivaldafényen kívül élni. 2016-ban még szerepelt a televíziós sorozatban, majd aztán teljesen eltűnt. Korábban pedig a sorozatot is kritizálta, annak ellenére, hogy több százezer dollárt keresett vele epizódonként. 

Néha feltűnik Los Angelesben, utoljára tavaly szeptemberben kapták lencsevégre, ahogy mezítláb, piros baseballsapkában, szürke pólóban és rövidnadrágban sétált. Ám egyáltalán nem hasonlít régi önmagára, a kicsi fiú felnőtt és már 30 éves lett. Teljesen levágatta a haját, kopasz lett és hatalmas szakállat növesztett magának. A testsúlya is igencsak megváltozott, az egykor még vézna fiatalból telt férfi vált. 

A következő fotókon látható Angus T. Jones, szinte senki sem ismerné fel és mondaná meg, hogy egykoron ő játszott együtt  Charlie Sheennel a Két pasi – meg egy kicsi sorozatban. Megdöbbentő, hogy mennyire megváltozott az évek során. 

Forrás: New York Post

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás