promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szuperbombázó ébenfekete édestestvérek versenyeznek az új Nagy Ő vörös rózsájáért, Jákob Zoli nyalná utána mind a tíz ujját ha ez vele történik meg
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jákob Zoli lemaradt ezekről a lányokról, pedig most már biztos házas lenne, ha időben jelentkeztek volna a megfelelő helyen.​

Azt már tudjuk, hogy Jákob Zolinak és Bettinek nem jött össze, ezért Jákob Zoltán már be is jelentkezett a következő műsorával, miközben Hajnal Betti is éli az életét rátalált az igaz szerelem, és bőszen válaszolgat az utálkozó kommentekre.

A Nagy Ő nagyon nagy népszerűségnek örvendett a nézők körében, legalábbis a nézettségi adatokból az derült ki, hogy az emberek kíváncsiak a TV-s szerelemvadászatra, ami eddig Magyarországon még sosem hozott tartós sikert, erről ebben a cikkünkben írtunk bővebben is:

Bizony, az anyasorozatot meghekkelte egy keresztény lány, de nem ez az egyetlen történés, amiért érdemestekintetünket a tengerentúlra fordítani. Amerikában már a két tucatig évadon is bőven túl van a The Bachelor, és a 28. menet épp a napokban indult el. A mostani Nagy Ő egy jóképű teniszoktató, Joey Graziadei aki korábban már szerepelt a testvérműsorban a versenyzők között (Amerikában ez két külön reality, nálunk Magyarországon eddig egyszer volt rá példa, rögtön a második évadban, hogy nem hölgyek versenyeztek a férfiakért, hanem fordítva, akkor Nagy Anikó volt a híres celeb, aki a rózsa fölött rendelkezett).

Az évad elején rögtön nagy megütközést váltott ki, hogy Joey Graziadei kegyeiért harcba szállt egy csinos testvérpáros is, a Hollinger nővérek. A többi hölgy teljesen lesokkolódott, itt van a jelenet:

Mint kiderült, a lányok korábban ugyanazzal a fickóval randiztak (igaz nem egyidőben), így nem teljesen új nekik a helyzet, de ez már alapból nagyon furcsa, testvérek között valahogy nagyon nem illendő az ilyen versengés. És nem csak a riválisok gondolják így!

Az emberek furcsállják, hogy két testvér ugyanazzal a sráccal versenyez a szívért, és a kommentek között található negatív megjegyzésekre reagálva a nővérek válaszvideókat készítenek a TikTok-on.

Lauren és Allison reagáltak a korholó címlapokra, amiből rögtön kiderült, egyáltalán nem érdekli őket mások véleménye. A videókat itt tudjátok megnézni:

@allihollinger “Why would you and your sister go on the bachelor together?” #thebachelor @The Bachelor ♬ original sound - kardashianicon

Instagrammon is felvették a kesztyűt, persze ez nem meglepő, feltehetően a szerkesztők is számoltak vele, hogy nagy megütközést fog kiváltani a Holinger nővérek szereplése. A kisebbik nővér a következőt írta az egyik képsorozat alá, amit a műsorból vágott ki:

"Szeretném megköszönni a barátaimnak és a családomnak a sok támogatást... és a WVU-nak a tehetségemet. A "b*szd meg magad" is egy szeretetteljes kifejezés a mi háztartásunkban."

 

 

A két ébenfekete bombázó máskülönben tényleg úgy néz ki, mintha ikrek lennének. Ti meg tudjátok különböztetni, hogy melyik melyik? Lauren és Allison Hollinger ráadásul legjobb barátnőnek is vallják magukat, pedig ez nehéz műszak lehet, férfi ember legyen a talpán, mikor dönteni kell, melyikükhöz menjen oda.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás