promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Charlie Sheen fénykorának leáldozott, így néz ki most a hollywoodi színész
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Charlie Sheenért egykoron megvesztek a nők, de közel hatvan évesen már jócskán megöregedett. 

1984-ben kezdte filmes karrierjét Charlie Sheen, aki legelőször A szakasz című háborús filmdrámában szerepelt. Hamar ismertté vált és az egész világ megszerette. A magyar nézők pedig sokszor láthatták Sheent a Comedy Central adásaiban, ugyanis szerepelt a Két pasi – meg egy kicsi, Nyugi, Charlie! és a A Goldberg család című televíziós sorozatokban. 

2015-ben hosszas találgatások után egy tévéinterjúban sokkolta a rajongóit és felvállalta, hogy HIV-fertőzött. Beszámolója szerint éveken keresztül többen zsarolták azzal, hogy az erre vonatkozó információt nyilvánosságra hozzák, ha nem fizet. A függősége miatt az utóbbi években inkább a sajtóban való rosszhírű megjelenéseiről és magánéleti problémáiról volt ismert. Már egy ideje azt is megbánta, hogy teljesen elszállt magától és például a Két pasi – meg egy kicsi epizódjaiért is hatalmas összegeket kért. 

Az elmúlt években már nem annyira meghatározó a hollywoodi mozi szempontjából sem, egyre jobban elkezdett idősödni. A következőkben a színészről látható galéria, az első fotók nemrég készültek róla, lesifotósok kapták lencsevégre. Ez azért is nagy dolog, ugyanis a színész csak nagyon ritkán mutatkozik már nyilvánosan. 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás