promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Charlie Sheen visszatérése nem akármilyen lesz majd, és sok magyarnak fog örömet okozni
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Két pasi meg egy kicsi sztárja legyőzte démonjait és nagy bevetésre készül. 

Charle Sheen a Két pasi meg egy kicsi sikere után kicsit túlságosan elengedte magát és függősége legyőzte őt. A botrányhős ám igen tehetséges színész drog és alkoholfüggőséggel küzdött, ezért is rúgták ki őt a készítők a Két pasi meg egy kicsiből és adták át ezzel Ashton Kutchernek a főszerepet. Sheen élete sokáig teljesen kisiklani látszott és nem talált vissza a józansághoz. De az emberekben annyira összefonódott a neve a Két pasi meg egy kicsi masszív sikerével, hogy Kutcherrel közel sem lettek olyan népszerűek az új részek, mint amire az alkotók számítottak. 

Az 57 éves Sheen egyébként nem csak a sorozatból lehet ismerős, számos mozifilmben is játszott, de legnagyobb sikereit tagadhatatlanul a többszörös Emmy-díjas vígjátéksorozatnak köszönhette. 

De láthattad őt például a Platoon, a Wall Street, a Two and a Half Men és az Anger Management című sorozatokban is. A 80-as években és a 90-es évek elején Charlie Sheen Hollywood egyik legnagyobb sztárja volt, és számos díjat nyert a munkájáért.

Azonban a függősége miatt az utóbbi években Sheen inkább a sajtóban való rosszhírű megjelenéseiről és magánéleti problémáiról volt ismert. Többek között nyilvánosságra került az is, hogy HIV-pozitív is. 

Charlie Sheen ismert a provokatív és szókimondó stílusáról is, ami gyakran botrányokhoz hatalmas vezetett. Most azonban úgy néz ki rendeződik az élete, hiszen miután durván összeveszett a Két pasi meg egy kicsi készítőjével, Chuck Lorre-val, akivel pereskedtek is, most újra javulni látszik viszonyuk és együtt dolgoznak egy új vígjáték sorozaton. Sheen és Lorre 8 évig dolgoztak együtt korábban, de Lorre nem bírt el a színész problémáival, ezért 2011-ben kitette őt a sorozatból. Ezt Sheen persze nagyon zokon vette és ettől meg is romlott viszonyuk. De ez majdnem évtizedes barátság nem múlik el csak úgy nyomtalanul az emberben, így most, hogy Sheen kezdi összeszedni magát és legyőzi betegségét, újra koncentráltan tud dolgozni. 

Sheen többek közt már azt is megbánta, hogy túlságosan elszállt magától és pofátlanul nagy fizetést kért egy epizódért korábban, egészen pontosan 1.8 millió dollárt részenként. 

A "How to be a bookie" munkacímet viselő produkció az új HBO-n lesz majd látható, de még forgatás alatt van, így egyelőre nincs premierdátum kitűzve - írja az Unilad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás