promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angyalarcú fiúból 52 éves tokás férfi: így néz ki A három testőr D'Artagnan-ja, akibe egykor magyar lányok ezrei voltak szerelmesek
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Chris O'Donnell 30 évvel ezelőtt játszotta el a pelyhedző állú szép kölyköt.

A három testőr című kalandfilm a kilencvenes évek elejének egyik legkedveltebb filmje volt, pontosan 30 évvel ezelőtt jelent meg a klasszikus sztori modern köntösbe öltöztetett, a kilencvenes évek legjobb pillanatait idéző feldolgozása, amely Magyarországon a mai napig rendkívül népszerű. A történet nagyon egyszerű, minthogy évtizedekkel ezelőtt még minden sokkal egyszerűbb volt, a jó és a gonosz küzdelmét dolgozza fel az alkotás, az elnyomás és a szabadság között libikókázik, hogy aztán a végén a főhős elnyerje méltó jutalmát. És persze a gonosz azt a végzetet, amelyet szánt neki a sors.

A film amúgy XIII. Lajos uralkodása alatt játszódik, amikor a Francia Királyság rengeteg helyen viselt háborút, és miközben a fiatal király próbált volna uralkodni, Richelieu bíboros azért végig tartotta a gyeplőt. Egy ilyen környezetben érkezik meg három tisztaszívű hősünk Athosz, Porthosz és Aramisz. Olyan óriási sztárok bújnak a legendák szerepébe, mint Kiefer Sutherland, Charlie Sheen és Oliver Platt.

És hozzájuk érkezik meg Chris O'Donnell, aki D'Artagnan szerepében lép elénk.

A film forgatásakor még csak 22 éves volt, ma pedig már az ötvenkettedikben jár. Ő ismerős lehet még megannyi hollywoodi csúcsprodukciókból, mint például az Egy asszony illata vagy éppen a Batman és Robin, illetve a Mindörökké Batman című filmek. Utóbbi kettőben ő volt Robin, Batman társa a rendteremtésben. Ezenkívül láthattuk őt az NCIS: Los Angeles című sorozatban is.

A színész nagyon megváltozott, szinte rá sem imsernétek, ha csak A három testőrben láttátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás