promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves bevallotta: utálja ezt a filmjét, borzalmas katasztrófaként tekint rá
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves nem tagadja, hogy ezt az egy filmjét nagyon utálja.

A legnagyobb hollywoodi színészekkel is előfordul, hogy bevállalnak olyan filmeket, amiket nem gondolnak komolyan, és amikre még sok-sok évvel később is úgy tekintenek, mint életük talán legnagyobb tévedésére. Korábban Robert de Niro és Sylvester Stallone is megnevezte azt a filmjét, amelyiket a leginkább utálja, és most Keanu Reeves is elárulta, melyik az a produkció, amire szó szerint egy borzalmas katasztrófaként tekint.

Keanu Reeves neve hallatán a legtöbb embernek olyan filmek jutnak eszébe, mint a Mátrix, vagy a John Wick. Mindkettő franchise igen népszerű, Keanu Reeves rajongói imádják - dehát ez a színész legtöbb filmjével így van. Természetesen neki is vannak olyan filmjei, amikről még a rajongók is meg merik mondani, hogy ez nem sikerült olyan jól, vagy annyira értékelhetetlen, hogy nem is értik, Keanu Reeves hogy került bele.

Egy olyan filmről van szó, amiről a rendezője, Joe Chabarnic azt mondta a színésznek, hogy csak egy kisebb szerepre szeretné felkérni, de az ő nevével akar házalni, hiszen úgy könnyebben fog támogatókat szerezni a projekthez. Reeves belement a dologba, de szinte azonnal meg is bánta. Később a kis szerepből főszerep lett, ugyanis Keanu egyik ismerőse aláhamisította a színész nevét egy szerződésben. A filmsztár ügyvédhez fordult, aki azt tanácsolta neki, hogy forgassa le a filmet, hiszen először igent mondott a felkérésre, és az szóbeli megállapodásnak számított, a hamisítást pedig nehéz lett volna bizonyítani.

Végül a színész megcsinálta a munkát, de semmi kedve nem volt hozzá. A leskelődő című thriller egy valóban borzalmas alkotás, amiben Keanu Reeves a történtekhez képest, meglepően jó alakítást nyújt.


Mikor a sztár 2014-ben interjút adott az IndieWire-nek a Kopp-kopp című film kapcsán, az újságíró egy ponton megjegyezte, hogy milyen régen nem játszott már horrorban, mire Reeves felelevenítette A leskelődő okozta traumáit; egyáltalán nem tagadta, hogy a mai napig utálja ezt a produkciót:

„Az egy katasztrófa volt. Utálom azt a filmet. Borzalmas. Egy katasztrófa”.

Keanu Reeves egyébként 2000-ben egy másik horrorthrillerben is szerepelt, mégpedig Sam Raimi Rossz álmokjában, ami viszont egy dicséretesen jól sikerült alkotás. Ezt a filmet még a Mátrix és a John Wick sztárja is kiválónak tartja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás