promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Keanu Reeves magyar hangja, aki a Mátrix óta szinte végig vele van
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

László Zsolt hangja annyira összefonódott Keanu Reeves arcával, hogy a magyarok alig tudják elképzelni nélküle a John Wick sztárját.

Magyarországon rengetegen imádják Keanu Reevest, aki eddig olyan remek filmekkel ajándékozott meg minket, mint például a Mátrix, Az ördög ügyvédje, Féktelenül, Holtpont, Constantine, a démonvadász vagy a John Wick, aminek éppen most került a magyar mozikba a negyedik része – aki szeretné tesztelni magát, hogy mennyire ismeri a világsztár filmjeit, az ezzel a kvízzel megteheti:

A John Wick: 4. felvonás nekünk nagyon bejött (kritikánkból kiderül, hogy pontosan miért). Az év legkeményebb akciófilmje természetesen hatalmas érdeklődést váltott ki a hazai közönségből is, sokan várták John Wick legújabb, és eddigi legdurvább kalandját. Mivel a legtöbben valószínűleg szinkronnal nézik Keanu Reeves filmjeit, így nem hallhatják a színész eredeti hangját, cserébe viszont László Zsolt alakításában gyönyörködhetnek a füleink, ha kinyitja a száját a világsztár.

László Zsolt már a Mátrix óta Keanu Reeves szinte folytonos magyar hangja, azóta csupán pár alkotásban szinkronizálta más a színészt – természetesen a John Wick: 4. felvonásban is ő kölcsönzi a híresség hangját.

László Zsolt már tényleg annyira összefonódott az évtizedek alatt Keanu Reevesszel, hogy nehéz lenne nélküle elképzelnünk a színész filmjeit, tökéletesen hozza őt a magyar szinkronszínész, aki még többek között az X-Men filmekből ismert Hugh Jackmannek is az egyik mondhatni állandó, visszatérő hangja lett, illetve Clive Owent is többször szinkronizálta már.

László Zsolt jelenleg 57 éves, folyamatosan színészkedik, és persze a hangjára is nagy idényt tartanak a szinkronstúdiók, hiszen a magyar szinkronvilág egyik kiemelkedő és meghatározó alakja ő – így néz ki Keanu Reeves magyar hangja, László Zsolt, aki ha könyv lehetne, akkor a Micimackó lenne:

Itt pedig meghallgathatjuk, ahogy László Zsolt verset szaval, közben pedig Keanu Reeves John Wick szerepében tátog, mintha ő verselne:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás