promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggódhat a TV2? Váratlan újítások jönnek az RTL sikerműsorában, erre sokan felkapják majd a fejüket
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljesen megújul az X-Faktor című műsor 2024-ben.

Miután a The Voice című műsoruk nem okozott osztatlan sikert, az RTL döntött, hogy 2024-ben inkább visszahozza az ország legnépszerűbb tehetségkutató műsorát, az X-Faktort.

A rendkívül népszerű tehetségkutató műsornak ez lesz a 12. évadja, amivel a csatorna talán jobban fel is tudja majd venni a harcot a tavaly óta rendszeres elsőbbséget szerző TV2-vel. A csatát tavaly leginkább csak a Sztárbox mérkőzéseivel sikerült megnyerniük a konkurens csatornával szemben, gondoljunk csak a hatalmas balhét kiváltó Rácz Jenő Istenes Bence mérkőzésre.

Az X-Faktorba való jelentkezést így nem is véletlenül hirdették meg a népszerű sportműsor alatt, hiszen így még több emberhez juthatott el a hír, hogy már elindult a válogatás.

A 2024-es évadot egyébként Herceg Erika és Gáspár Laci jelentette be a Sztárboxban, így az idei mentorcsapat kapcsán sokan arra tippelnek, hogy ők maradnak majd a tehetségkutató zsűrijébe. ByeAlex már korábban bejelentette, hogy távozik a műsorból, Puskás Peti szereplése pedig szintén kérdéses még. Miután pedig kiderült, hogy Majka és Pápai Joci átszerződnek a TV2-től, sokan már arra gondoltak, hogy esetleg velük lehet teljes a csapat.

Most azonban a produkció senior kreatív producere, Verebély Marcell oszlatta el a kérdéseket a story.hu-nak adott nyilatkozatában.

A kreatív producer kifejtette, hogy az X-Faktor évadról évadra meg szokott újulni, hol csak apróbb szerkezeti változtatások, hol új mentorok vagy a műsorvezető személyében. Ebben az évadban pedig még az eddigieknél is nagyobb rekordnyeremény vár a győztesre, ugyanis a magyarországi X-Faktor történetének legnagyobb pénznyereményét, 36 millió forintot kaparint majd meg a győztes.

De a mentorpultban is új időszámítás kezdődik, hiszen ByeAlex az előző évad után jelezte, hogy elbúcsúzik a mentori feladataitól a jövőben. Így már biztos, hogy a mentorcsapat változni fog, nem valósulhat meg, hogy a teljes korábbi megmaradjon.

- hangsúlyozta Verebély Marcell, azt azonban nem árulta el, hogy kik lehetnek majd az új mentorok. Azt azonban kiemelte, hogy már vannak olyan új ötleteik, amik teljesen eltérnek az eddigi struktúrától.

A műsorvezető személye kapcsán azt mondta, hogy ezt a kérdést is átgondolják majd a jövőben. A műsorba május végéig várják a jelentkezéseket, de az első körös meghallgatások már most elkezdődtek, így nincs értelme halogatni a dolgot, üzente végül a producer.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás