promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális hideg áradt a fürdőszobában a tükör mögül, elképedtek amikor leemelték a falról
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Döbbenetes meglepetést élt át a nő, amikor leemelte a tükröt.

Az utóbbi időkben a TikTok egyre népszerűbbé vált, sőt, a 2021-es adatok szerint még a Google-t is túlszárnyalta népszerűségben. Ezen a platformon a felhasználók gyakran követnek különböző trendeket. Az egyik legújabb őrület a titokzatos és rejtélyes szobák felfedezése lett, amelynek keretében sok új ingatlanba költöző, új ingatlanvásárló kezdett el fura kis átjárókat keresni a házába, hogy neki is sikerüljön felkapaszkodnia erre a trendre.

Számos ilyen videót találhatunk a közösségi oldalakon, de van egy abszolút kedvenc a világhálón, amely tényleg túlmegy minden határon. Amikor egy amerikai nő titkos szobát talált a fürdőszobájában. A New York-i nő, Samantha Hartsoe, négy részben dokumentálta ezt a különleges felfedezést, és persze valamennyi videóját feltöltötte az internetre, hogy a sztoriját milliók ismerhessék meg világszerte.

Mégis hogy kezdődött minden, ami végül a nagy felfedezéshez vezetett?

Először arról panaszkodott, hogy a lakásában nagyon hideg van, mintha valahonnan huzat jönne. A fürdőszobából ugyanis az egész lakást elterítette a hideg, annak ellenére, hogy ott is volt fűtés. Később rájött, hogy a hideg levegő a fürdőszobai tükör mögül áramlik, már ez a felfedezés is nagyon furcsán jött le neki, így azonnal leemelte a tükröt a falról, hogy mögé nézzen, milyen lyuk okozhatja ezt a hideg jelenséget.

Sokan valószínűleg eddig a történetre csak legyintenének, hogy biztos valamiféle régi kémény lehet a hideg okozója, és a tükröt pont úgy applikálták fel a falra, hogy elrejtse a hibát. Ám a sztori itt vesz egy óriási fordulatot, egy hatalmas meglepetés következett.

A tükör mögött egy nagy lyukat talált (eddig stimmel), ami egy másik, elhagyatott lakásba vezetett. A videó közzétételét követően egy nap alatt közel 10 millióan nézték meg a felvételeket.

Itt megnézhetitek azt is, hogy mászott át a másik lakásba, és mit talált ott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás