promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nő egy pokolbéli titkos ajtót talált a házában, amikor benyitott, teljesen megfagyott benne minden - hihetetlen szoba egy eladásra kínált házban
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez az a látvány, amire senki nem is számított még sohasem.

Mostanában óriási keletje van azoknak a videóknak az interneten, amikor az emberek titkos szobákat és ajtókat találnak a saját házukban. És persze már apró kamerákkal mászkálunk mindenhova a zsebünkben, épp ezért mindent azonnal rögzítünk. A secretroom-os hashtages címkék Magyarországon is roppant népszerűek a közösségi média egyes platformjain, így a TikTok-on vagy például a YouTube-on.

Titkos átjáró egy másik világba, egyenesen valaki pincéjéből? Biztos, hogy meg fogtok lepődni, de egy óriási nagy történelmi felfedezés is egy ilyen esethez kötődik. Nemrégiben a Netflixen is bemutatkozott egy sorozat, amely egy újságíró kutatásaiból indul ki, és ebben is bemutatják a föld alatti várost. A széria amúgy az „Emberek az emberiség előtt” névre hallgat, a várost pedig Derinkuyu-nak hívták.

Így nézett ki pontosan:

A nemrégiben a közösségi médiába került népszerű történetben egy másik titkos szobát mutattak be, amely egy meglehetősen pokoli hely, és amikor beléptek oda, valóságos horror fogadta az embereket. Persze mindez mesterséges volt, és éppen árulják az ingatlant, szóval a marketingje elsőrangú, biztos, hogy lesz olyan, aki ezt a bizarr elemekkel teleszőtt házat imádni fogja.

Szóval van egy titkos szoba, amelyben a Szellemirtók második részének főgonosza jelenik meg a falon. Van titkos bejárat is hozzá. A festményen amúgy az 1989-ben bemutatott filmben megelevenedő festményen látható alak szerepel, ő Vigo, a Kárpátok ostora, akinek rettegték nevét, a filmben pedig New York város életére tör. Szóval valaki ezt a képet készítette be a saját házába.

A titkos ajtó és a ház eleje:

És ami mögötte van:

(via Charlotteobserver)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás