promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudod ki a Harry Potter-filmek fiatal gonosztevője? Lesokkolsz a válasz hallatán
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan izgalmas csavar van a Harry Potter és a félvér herceg című filmben, amelyre te sem gondolnál. 

A Harry Potter-filmek évekkel ezelőtt lázban tartották a világot, de még mindig tudnak újat mutatni, ha az ember újra végignézi őket. Egy-egy bakit is észrevehetünk vagy épp egy olyan rejtett jelet, amit eddig nem gondoltunk. Voldemort fiatal énje is megjelent egy fiatal színész személyében, akivel kapcsolatban most minden rajongó ledöbbenhet. 

A kis Tom Denem, angol eredetiben Tom Riddle valójában Hero Fiennes Tiffin volt, aki mostanában leginkább a Miután című filmek kapcsán lett ismert. 

Hero 11 éves volt, amikor megjelent Lord Voldemort fiatal énjeként, akit valós nagybátyját, alakított. Igen, ezt a csavart sem tudja mindenki, hogy Hero Ralph Fiennes rokona, aki megformálta a filmek során a sötét nagyúr, vagy Voldemort szerepét. Tehát Voldemort szerepe családban maradt, aki pedig nem emlékszik a jelenetre, annak itt egy kis segítség, egészen pontosan a Harry Potter és a félvér herceg című filmben látható ez a rész.

Ki ő valójában? 

Hero Fiennes Tiffin színész és modell, legszélesebb körben a Miután című filmekben nyújtott alakításáról ismert, mint Hardin Scott. A rosszfiú karakterét formálta meg, ami valljuk be, igencsak ráillett. A filmek során, amely eredetileg egy regényen alapul, komoly heves románcot folytatott Tessa Young karakterével. A film utolsó részét nemrég láthatták a nézők a mozikban. Hero számos brit alkotásban is szerepelt a Harry Pottert leszámítva, ilyen volt például a valamint az ITV „Cleaning Up” című drámasorozata. A fiatalok imádják, legfőképpen a lányok, a becsült nettó vagyona 2 és 5 millió dollár között mozog, ez átszámítva forintban már milliárdos tételt jelent. Eredetileg dél-londoni származású és ott is nőtt fel, Lambethben, Battersea-ben és Tootingban járt iskolába. Az angol vonatkozás pedig a Miutánban is megjelenik.

Forrás: Capital

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás