promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jövőre érkezik a Barbenheimer: nagyon bizarr történet született a Barbie és az Oppenheimer filmek egyesítéséből
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A film rendezője minden mellébeszélés nélkül elmondta, hogy ez egy szemérmetlen kísérlet arra, hogy hasznot húzzon a Barbie és az Oppenheimer filmek elképesztő sikeréből.

Charles Band alacsony költségvetésű filmjében egy tudós baba, dr. Bambi J. Barbenheimer történetét meséli majd el. A Barbenheimer-filmhez már el is készítettek egy plakátot, amelyen a Barbie-film ikonikus rózsaszín betűtípusát használja az atomrobbanás képének hátterében. A filmet jegyző, Charles Band egyébként a B-kategóriás filmek termékeny ikonja, aki az 1970-es évek eleje óta készít alacsony költségvetésű horrorvígjátékokat. 

Mint a rendező a The Hollywood Reporternek kifejtette, ez egy jó lehetőség arra, hogy jól szórakozzunk a két film bizarr párosításán, a Barbie hangulatának és Oppenheimer sötétségének kombinációján. Szerinte ugyanis, ha ezeket összekeverjük, lehetőségünk nyílik a sötét humorra.

A Barbenheimer, Dr. Bambi J Barbenheimert, a zseniális tudós baba kalandjait követi nyomon, aki Dolltopiában él, a végtelen nyarak és tengerparti bulik világában, barátjával Twink Dollman-nal együtt. Dr. Barbenheimert azonban egy ponton nagyon felbőszíti az a brutális bánásmód, ahogy az emberi gyerekek bánnak a játékbabákkal, ezért bemerészkedik a való világba, ahol az emberiséget a legrosszabb formájában tapasztalja meg. Ezért természetesen úgy dönt, hogy épít egy óriás atombombát, hogy kiirtsa az egész emberiséget 

 – ez olvasható a készülő film szinopszisában.

A film költségvetése alig egymillió dollár lesz, a forgatás pedig 2024-ben kezdődik majd.

Azt látom, hogy minden más film sötét és nyomasztó, és istenem, bizony szükségünk van egy kis humorra 2024-ben is. Világszerte mindenki eljátszott már a két kasszasiker film egyesítésének a gondolatával és mi bizony most tényleg megcsináljuk 

- emelte ki a rendező, aki hozzátette, hogy a casting még jelenleg is zajlik, és nagyon igyekszik a megfelelő színészeket kiválasztani a nem mindennapi szerepekre. Greta Gerwig és Cristopher Nolan filmjeinek fúziójára tehát már egyáltalán nem kell sokat várnunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás