promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan a Barbie film, mint egy valóra vált lázálom - amit mindenképp látni kell
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Margot Robbie és Ryan Gosling főszerepléséval jön a Barbie film, aminek elég meglepő lett az előzetese.

A Barbie babák ikonikusak, szinte az összes kislány legkedvencebb játékainak számítanak az egész világon. Hosszú évtizedek óta így van ez, Magyarországon is rengeteg gyerek imádja őket, ráadásul olyan sok kiegészítő és változat elérhető manapság a piacon, hogy egy egész vagyont költhetnek ezekre a termékekre a szülők – most pedig egészen új kalandra készül Barbie.

Élőszereplős film készül a Barbie világa alapján, ráadásul olyan színészekkel, mint például Margot Robbie, Ryan Gosling, Will Ferrell, Simu Liu vagy Michael Cera – sőt, még a gyönyörű Dua Lipa is feltűnik majd az alkotásban, ami jelen állás szerint július 21-én kerül bemutatásra az Egyesült Államokban, és valószínűleg nálunk is nagyjából akkor lesz a bemutatója.

A Barbie filmet az a háromszoros Oscar-jelölt Greta Gerwig készíti, akinek többek között a Lady Birdöt, illetve a 2019-es Kisasszonyok című alkotást is köszönhetjük. Érdekes, hogy most egy ilyen projekttel foglalkozik, de az biztos, hogy ha valaki, akkor ő képes különleges módon megfogni a Barbie kultuszt, és mindent, ami hozzá tartozik.

Befutott a Barbie film új előzetese, ami az év egyik legőrületesebb, legfurcsább mozis élményével kecsegteti a közönséget, hiszen annyira szürreális az egész, mintha egy valóra vált lázálom lenne rengeteg rózsaszín kiegészítővel és egy elsőre idillinek tűnő világgal – itt lehet megtekinteni a rövid kedvcsinálót, ami alapján mindenképp érdemes lesz megnézni a filmet:

Itt pedig meg lehet nézni pár kiragadott fotót, illetve pár karakterposztert is a Barbie filmhez:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás