promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali programváltozást közölt az RTL és a TV2, felborul az esti műsorrend
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Fókusz Plusz és A Nagy Ő miatt mindkét csatornán csúsznak a műsorok.

Óriási a verseny a két legnagyobb kereskedelmi csatorna között, korábban hosszú éveken keresztül rendre az RTL nyerte összességében a nézettségi bajnokságot, az utóbbi időben azonban úgy tűnik, hogy a TV2 az a csatorna, amit többen néznek a magyarok közül.

Az RTL gőzerővel dolgozik rajta, hogy visszaszerezze az elsőbbséget, és ezért már nem először módosítja a hétvégi műsorainak a kezdési időpontját. Múlt héten is korábban kezdődött a Sztárbox az előzetesen kiírtnál, és a csatorna a hét közepén ismét úgy döntött, hogy a konkurens csatornához igazítja a műsorkezdést, és még a műsor adásidejét is meghosszabbította.

Most azonban a Sorozatwiki szúrta ki, hogy november 5-én vasárnap az RTL Híradó után egy Fókusz különkiadás fog következni a Sztárbox helyett, ezzel fog indulni a főműsoridő.

Ez a különkiadás azonban kizárólag a Sztárbox érdekességeivel fog foglalkozni, így a nézők valójában csak némi extra tartalmat nézhetnek, mielőtt sor kerülne  a 2. negyeddöntő összecsapásaira. Mivel nem ez az első alkalom, hogy a csatorna ilyen döntésre szánja el magát, előzetesen számítani lehet rá, hogy a különkiadás 5-10 perc hosszú lesz, erre lehet számítani, ami azt jelenti, hogy a 19 órához képest 25-35 perc csúszással indulhat majd el a Sztárbox rendes adása, ennek megfelelően az éjszakai film, a Ragadozó madarak Margot Robbie főszereplésével is valószínűleg 23 órára csúszhat.

A TV 2 is nagyot változtatott a műsorrenden, miután kiderült, hogy A Nagy Ő-nek mégsem szakadt vége hét közben, és vasárnap 18:55-re időzítették az utolsó, mindent eldöntő nagy finálét, ahol kiderül, a két bent maradt hölgy közül kinek adja oda a rózsát Jákob Zoli. Ezért aztán a Sztárban sztár leszek! élő show-ja az eredeti időponthoz képest jó 1 óra csúszással, 20 órakor startol csak el, ami azt jelenti, hogy akár bőven 23 óra után is elnyúlhat a műsor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás