promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Terence Hill a síron túlra üzent régi cimborájának: különleges fotóval emlékezett meg a nagy napról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megható posztban emlékezett meg legendás jóbarátjáról Terence Hill.

Magyarországon aligha akad olyan ember, aki élete során ne ült volna le legalább néhány filmre a tévé elé, amelyekben a híres pofonkirály-kettős, Bud Spencer és Terence Hill a főszereplő. Ennek a népszerű párosnak 18 közös alkotása készült el a közös munka során, amely a világ nagy szerencséjére hosszú évtizedekig tartott, és mindegyik film még ma is emberek százezreit ülteti le a képernyők elé, merthogy semmit sem vesztettek a humorukból és a karakterükből. 

A két olasz származású színész a közös munka során igazi jóbarátokká váltak, így nem is csoda, hogy Terence Hillt nagyon megviselte patnere hét évvel ezelőtti halála. Ezt az is igazolja, hogy a legendás pofonosztó temetésén Hill annyira megható beszédet mondott, hogy azt még a színész állandó magyar hangja, Újréti László közreműködésével magyar szinrkonnal is elérhetővé tették.

A magyarok nagy kedvence, Bud Spencer egyébként éppen a mai napon, október 31-én ünnepelné a 94. születésnapját, aminek alkalmából természetesen Terence Hill is megemlékezett róla a közösségi oldalán.

A színész egy középen elválaszott montázst tett közzé, amelynek tetején jó barátja, alul pedig ő látható, karjuk pedig pont olyan pozícióban van, mintha egymást ölelnék át. A fotó mellé Hill röviden csak annyit írt, hogy:

Boldog születésnapot Bud - hiányzol

Bud Spencer 2016. június 27-én, 86 évesen hunyta le örökre a szemét.  A legendás pofonosztó fia elmondása szerint nem szenvedett, csendesen távozott el 18 óra 15 perckor. Családja elmondása szerint utolsó szava az volt, hogy

„Köszönöm”.

Aki többet szeretne megtudni a legenda életéről, annak ajánlott elolvasnia a 2010-ben megjelent a Különben dühbe jövök című életrajzi könyvét, melynek 2014-ben a folytatását is kiadták 80 év alatt a Föld körül címen. Ha pedi ez még nem lenne elég, egy évvel később megjelent az Eszem, tehát vagyok című műve, amiben kedvenc receptjeit osztotta meg az olvasóival, így a gasztronómia iránt érdeklődők is tanulhatnak tőle egy keveset.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás