promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen Terence Hill, döbbenetes videó terjed a neten
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő videó jelent meg Terence Hillről.

Magyarországon aligha akad olyan ember, aki élete során ne ült volna le legalább két filmre a tévé elé, amelyekben a híres pofonkirály-kettős, Bud Spencer és Terence Hill a főszereplő. Ennek a népszerű párosnak 18 közös alkotása készült el a közös munka során, amely a világ nagy szerencséjére hosszú évtizedekig tartott, és mindegyik film még ma is emberek százezreit ülteti le a képernyők elé, merthogy semmit sem vesztettek a humorukból és a karakterükből. Olyan, mintha évről évre sokkal jobbak lennének - ezt sok rajongó vallja.

Sokan nem tudják, de az első filmjük, melyben együtt játszottak, egy történelmi alkotás volt, a Hannibál, ami 1959-ben debütált a mozikban. Érdekes tény, hogy ebben a filmben még nem volt közös jelenetük, a filmben ellenségek voltak, és Bud Spencer még nem is a művésznevén szerepelt a filmben, ráadásul olyan sisakot visel, amely eltakarja az arc nagy részét, így nagyon résen kell lenni, hogy felismerjük a legendát.

Nemrég a Promotions.hu olvasótábora arról szavazott, melyik filmjüket tartják a legjobbnak. Az eredmények folyamatosan változnak, IDE kattintva lehet megtekinteni, hogy melyik film áll éppen az élen.

Az elmúlt napokban óriásit megy az interneten egy videó Terence Hillről, akit a legelső filmjében láthatunk még gyerekként, így pedig természetesen felismerhetetlen a színész, aki egy igazi angyalarcú gyermek volt.

A páros sármos tagja, Terence Hill, igazi nevén Mario Girotti, 1939. március 29-én látta meg a napvilágot az Olasz Királyságban. Német édesanyától és olasz édesapától született, így például kiválóan beszél németül is. Első filmje a Vakáció a gengszterrel volt 1951-ben. És bár a film nem lett akkora siker, mégis ismerjük, hiszen ez volt a legelső szerepe Terence Hillnek, az akkor még fiatal Mario Girottinak.

Felismeritek? Így nézett ki régen a legenda:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás