promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató fotó látott napvilágot Matthew Perryről: megérezhette saját halálát a Jóbarátok sztárja?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Matthew Perry a medencéjéből nézte a várost az Instagramra feltöltött utolsó fotóján, ami intő jel lehet annak fényében, hogy most épp egy jakuzziban találták holtan.

Az 54 éves Perry szombaton vesztette életét Los Angeles-i otthonában. A Jóbarátok sztárjára Los Angeles-i otthonában, a jakuzziban találtak rá holtan, azonban drogot és más a halált befolyásoló tényezőt nem talált a rendőrség.

Perry 1969. augusztus 19-én született, Montrealban és Los Angelesben nőtt fel. Gyerekszínészként kezdte, de a nagy áttörést az jelentette, amikor beválogatták az 1994-ben indult Jóbarátok című sorozatba, amelyben Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer és Matt LeBlanc volt a többi főszereplő. A Jóbarátok a 90-es évek legnépszerűbb tévésorozata volt, az utolsó adást az Egyesült Államokban 52,5 millió néző látta. 

A siker és a csillogás ellenére azonban a színész élete bővelkedett tragédiákban. Matthew Perry hosszú ideje küzdött drog és alkohol problémákkal és felfoghatatlan mennyiségű pénzt költött arra, hogy meggyógyuljon. A Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet című 2022-ben megjelent emlékiratában Perry nyíltan beszélt drog- és alkoholfüggőségéről. Szülei válása után, figyelemfelkeltés miatt sajnos már nagyon korán 14 évesen kezdett inni, 18 éves korára pedig már mindennap ivott.

Elmondta, hogy alkoholfüggősége éppen kezdett felszínre törni, amikor 24 évesen először szerepelt a sorozatban.

De 34 éves koromra már tényleg sok bajba kerültem.

- vallotta be a könyvben. Matthew Perryről az utóbbi években is szinte kizárólag olyan hírek láttak napvilágot, miszerint borzasztó állapotban van, nagyon lecsúszott, rá sem lehet ismeri és ehhez hasonlók. Ő azonban mindvégig - ahogy ezt a könyvében is említi - küzdött azért, hogy helyre jöjjenek a dolgai. A halála előtti utolsó fotó, amelyet megosztott az Instagramon, azonban most a történtek tükrében igencsak hátborzongatónak tűnik

A fotón Perry egy végtelenített medencében pihen, miközben fülhallgatóval a fején a várost nézi a nyitott medencéjéből. A posztban a színész humorosan megjegyezte, hogy most ő „Mattman”. A színészt a Los-angelesi otthonában egy jakkuzziban találták holtan, ez a felvétel pedig a halála előtt mindössze öt nappal korábban készült róla. Ez alapján pedig talán az is elképzelhetőnek tűnik, hogy a saját halálát is megérezhette a Jóbarátok sztárja.

A Barátok, szerelmesek és a nagy szörnyűség című mindent eláruló emlékiratában Perry nyíltan beszélt drog- és alkoholfüggőségéről. Szülei válása után, figyelemfelkeltés miatt sajnos már nagyon korán 14 évesen kezdett inni.

Matthew Perry egyébként néhány héttel korábban egy édesapjával közös fotót is megosztott az oldalán, amelyen jókedvűen mosolyognak egymás mellett. Akkor még egyikük sem gondolta volna, hogy ilyen szomorú napok elé nézünk, az egész világ gyászol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás