promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tomán Szabina végleg otthagyta az RTL-t, ezért döntött a TV2 mellett az üzletasszony
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tomán Szabina elmondta, miért igazolt át a TV2-höz.

Az idei Big Picture konferencián mind az RTL, mind a TV2 bejelentette, hogy milyen műsorokkal, újdoságokkal, és meglepetésekkel készülnek nemcsak az év hátralévő részében, de a következő esztendőben is. Mondani sem kell, hogy mindkét kereskedelmi televíziós vállalat izgalmas információkat osztott meg. Az RTL például hamarosan négy új csatornát is indít.

A TV2 hozza el Magyarországra a világ egyik legsikeresebb reality-jét, a Next Topmodel Hungary-t, amiben fiatal lányok fognak versengeni a modellkarrierért. A zsűriben többek között helyet kapott a Cápák között egykori befektetője, Tomán Szabina is, hiszen az ő múltjában is fontos helyet foglalt el a modellkedés.

Tomán Szabina már a Cápák között 6. évadában sem volt látható - Lakatos Istvánnal egy időben szállt ki a produkcióból -, és várhatóan a 2024 elején debütáló 7. szezonban sem fog már visszatérni; bár az RTL azt ígérte, hogy a rekordhosszúságú (legalább 14 részes) évadban régi és új Cápák is lesznek.

Tomán Szabina örömmel elfogadta a TV2 felkérését, hiszen a modellmúltjából kifolyólag ez mindig is érdekelte. Azt is elmondta, mivel tudja majd segíteni a versenyző lányokat.

„Én a modellkarrieremből fogok hozni néha olyan támaszt, olyan segítséget a lányoknak, ami fontos momentum, hogy igenis, erősnek, kitartónak kell lenni, ha valakinek van célja ezzel a műsorral, ezzel a karrierrel. De egy kicsit többet: bevallom őszintén, hogy az üzleti világban mindig is kerestem úgy a helyem, hogy ne csak egy modellnek tituláljanak egy tárgyalásnál”


A Next Topmodel Hungary műsorvezetője Ördög Nóra lesz, az eredeti formátum összesen 24 évadot élt meg az Egyesült Államokban.

A reality-ben a modell jelöltek hétről-hétre nem mindennapi fotózásokon és divatbemutatókon bizonyítják rátermettségüket. A szakmai zsűriben olyanok foglalnak helyet Tomán Szabina mellett, mint Axente Vanessa, Tombor Zoltán és Merő Péter, aki nemrég a Promotions-nek beszélt arról a menyecskeruháról, amit Palvin Barbinak tervezett az esküvőjére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás