promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli bejelentés jött a Cápák közöttről, az RTL meghozta a döntést
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL döntött a Cápák között jövőjéről.

A Cápák között 6. évada szeptember 3-án indult el az RTL-en, de ezúttal rekordrövid szezont tűztek műsorra, ugyanis október 1-jén, az 5. adással véget is ért. A Promotions utánajárt, hogy a csatorna ezúttal miért fele olyan hosszú évadot rendelt be, de amilyen választ kaptunk tőlük, arra nem számítottunk.

Az üzleti showműsor még mindig igen népszerű, a nézők nagyon szeretik, ezért meglepődtünk volna, ha az RTL nem rendeli be hamarosan a 7. évadot. Nem is kellett sokat várni a csatorna határozatára, szerda délután közölték, hogy megnyílt a jelentkezés a 7. évadba.

A csatorna továbbá azt is tudatta, hogy a következő évad ezúttal jóval több epizódból áll majd, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan hány részes lesz. Ugyebár eddig az első évad volt 9 részes, majd a 6. évadig 10-10 epizódot adtak le mindig.

Az RTL közleménye szerint a Cápák között őszi szezonja nem csak a Cápa-állomány frissülésével tudott megújulni (gondoltak itt Orbók Ilona és dr. Varga Eszter érkezésére), de egy nagyon komoly versenyhelyzetben sikerült magabiztosan helyt állnia. Az erre az évadra tervezett 5 adásban több rekord is született:

elhangzott a műsor hazai történetének legnagyobb befektetési igénye, 2 és fél milliárd forint értékben (a Retro Múzeum a Dínó Park Budapest megvalósításáért), az eddigi legdinamikusabban fejlődő befektetés is most jött létre (MolinAI) - Balogh Petya, Balogh Levente és Moldován András jóvoltából -, és az első két Cápalánnyal bővült csapatnál több női vállalkozó próbált befektetést kapni, mint valaha; arról nem beszélve, hogy Balogh Levente egy földrajztanár eddigi vállalkozásfejlesztési költségeit is átvállalta.

A jelentkezés eredményessége 2023-tól nem csak befektetési ajánlatban vagy lineáris adásban mérhető: a hetente jelentkező Online Pitch-ek, a televízióból kimaradt pitch-ek online közvetítése újabb lehetőségeket nyitottak meg a vállalkozások előtt. A Raiffeisen jóvoltából pedig minden adásban további lehetőségekhez jutott öt különdíjas vállalkozás.

Szóval úgy tűnik, az RTL-nél továbbra is biztosított a Cápák között jövője, a vállalkozók ismét bátorságot vehetnek magukon, és jelentkezhetnek a következő évadba, ami várhatóan talán már a jövő év legelején debütálhat - hiszen az 5. évadot is 2023. január 8-án kezdték el sugározni.

Alább pedig megnézhetitek azt a pitch-et, ami nem került bele a televíziós adásba:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás