promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Leventében nagyot csalódtak a magyarok, megszegte a fogadalmát a Vízkirály
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Balogh Levente csalódást okozott az embereknek.

Balogh Levente már egy ideje az RTL képernyőjén látható. A Vízkirályt annak idején a Cápák között című üzleti showműsorban ismerhették meg szélesebb körben az emberek, azóta pedig szerepelt a Nagy Szám című műsorban is, amiben a Szentkirályi Ásványvíz alapítója és tulajdonosa egy számára kedves dalt énekelt el, mégpedig Halász Judittól a Micimackót.


Aztán tavasszal műsorra tűzték Az álommeló első évadát, amiben Levente az elnöki asszisztensét kereste. Ennek a produkciónak már bejelentették a második évadát, ismét szabad a pozíció, Balogh Levente pedig ismét fogadja azokat a jelentkezőket, akik a bruttó 3 millió forintos fizetéssel és egyéb járulékokkal járó álommunkára hajtanak.

Balogh Levente a közösségi oldalán vallotta be, hogy annak idején, mikor szerződést kötött az RTL-el, csupán egyetlen kikötése volt, hogy nem szerepel sem vetélkedőkben, sem főzőműsorokban. Úgy tűnik, a Vízkirály most megszegte a magának tett fogadalmat, ugyanis elfogadta a felkérést, hogy ő legyen a vendégzsűri A Konyhafőnök 10. évad fináléjában, vagyis ő neki is el kellett döntenie, hogy a finalisták közül melyikük főztje a finomabb. Persze nem ő volt az egyetlen sztárvendég, aki megkóstolta az ételeket: az X-Faktor mentora, Herceg Erika, valamint Lakatos Márk stylist is a stúdióba érkezett, hogy laikus véleményével segítsen Fördős Zének, Sárközi Ákosnak, és Rácz Jenőnek eldönteni, ki legyen 2023-ban a Konyhafőnök.

Végül a jubileumi évadot Kurta Zsuzsa, az erdélyi származású versenyző nyerte meg. Övé a 10 millió forint és a trófea, vele együtt örülhetett Rácz Jenő, aki a gasztroreality történetének első Aranykupáját vihette haza.


Balogh Levente azzal, hogy úgymond megszegte a saját fogadalmát, nagy csalódást okozott az embereknek; legalábbis erről tanúskodnak azok a kommentek, amik a közösségi médiában olvashatók.

„Kedves Levente, legalább Ön állt volna ki a magyar hölgy érdekében”

„Nagyon kedvelem Levente tévés megjelenéseit, és A Konyhafőnök korábbi évadainak is rendszeres nézője voltam. De most nem értem, hogy a zsűriben miért nem sztárséfek ülnek. Mondjuk lehet az is szempont, hogy a győztesnek jó éttermekben ajánlanak állást, amit csak a Balogh Leventék tudnak megfizetni, így a vendégkör véleménye is számít?”

„Ilyen társasághoz, mint a képen...Levente, ez szint alatti...”

Amikor elkezdtem dolgozni az RTL-el, egy kikötésem volt! Nem szerepelek sem vetélkedőkben, sem főzős műsorokban! És most...

Posted by Balogh Levente Hivatalos Oldala on Friday, September 29, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás