promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eddig tartott: a TV2 sürgősen változtatott a hétvégi műsorainál
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 komoly módosításról döntött a hétvégi műsorokat illetően.

A TV2 mindent bevet, hogy az RTL-nek esélye sem legyen a nézettségi versenyben. Jelenleg úgy néz ki a műsorkínálatuk főműsoridőben, hogy hétköznapokon az Ázsia Expressz és a Nagy Ő van képernyőn, hétvégén pedig a Sztárban sztár leszek és a Dancing with the Stars.

Utóbbi első élő showját október 14-én, szombaton láthatják majd a nézők; emiatt egyébként némi variálás lesz a hétvégi műsorrendet illetően, vagyis eddig tartott ismét a jelenlegi műsorrend az ország legnézettebb csatornáján.

Miután a Szerencsekerék VIP és a Mutasd a hangod is határozatlan időre szünetre vonult, a TV2 szombaton és vasárnap is a Sztárban sztár leszek idei évadának adásait tűzte műsorra. Rendhagyó esetnek számított az előző hét, ugyanis akkor nemcsak vasárnap, de szombaton is leadtak egy-egy élő showt a népszerű tehetségkutatóból, ez azonban csupán egyetlen hétvégére szólt.

Most, hogy újra lesz Dancing with the Stars, a TV2 megint kénytelen volt átalakítani a műsorrendjét. Mutatjuk a részleteket:

  • Először is visszatér a Tények Plusz, ami ezután is fix időpontban, 18:55-kor fog kezdődni;
  • Szombat esténként ezt fogja majd követni 19:30-tól a Dancing with the Stars élő showja, ami nagyjából 4 órás lesz reklámokkal együtt;
  • A szombat estéket film fogja majd zárni - most 23:20-tól a Magas fokon lesz képernyőn.
  • Vasárnap ugyebár nem lesz Tények Plusz, ezért a Sztárban sztár leszek már 18:55-kor el fog kezdődni, szintén bruttó 4 órás adásidővel;
  • Till Attila műsora után szintén film lesz látható - ezen a hétvégén a Lánybúcsú című amerikai vígjáték.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás