promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenüket elbukták Schoberték, pedig még gazdagabbak lehettek volna
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Lara és az ifjabb Schobert Norbi teljesen leblokkolt, így ugrott a hatalmas pénz.

A Szerencsekerék anno az Egyesült Államokból indult el hódító útjára még 1975-ben. Magyarországon először a Magyar Televízió műsorán láthattuk, majd 1997-től 2001-ig a TV2-őn futott, és igazából ez is volt az aranykorszaka.

Az újraindítással még a Story4 is megpróbálkozott anno, de végül a Szerencsekeréknek csak vissza kellett térnie a TV2-re, hogy beinduljanak az újabb sikeres szériák. Persze senki se gondolta volna, hogy ezt egyszer pont Kasza Tibivel fogják tudni elérni, de a műsorvezető bizonyította a rátermettségét, és a nézettségi számokat gyönyörűen hozta a csatorna.

A TV2 közben igyekszik figyelni arra, hogy ne legyen annyira elcsépelve a széria, így most a Szerencsekerék VIP fut. Ebbe ugye indulásként a régi nagy legendákat, Pataky Györgyit, Klausmann Viktort, valamint Gajdos Tamást is meghívták. Utóbbi anno még Kasza Tibit is élesen kritizálta, de aztán úgy volt vele, hogy tetszettek neki az újítások.

Közben a Szerencsekerék VIP legutóbbi adásában Rubint Réka és Schobert Norbi gyerekei vettek részt. Ugyebár Schoert Larának, és ifjabb Schobert Norbinak is határozott tervei vannak a jövőre nézve, és egy kis plusz pénz jól jöhetett volna nekik ezeknek a megvalósításához.

A Schobert testvérek a fődíj játékot nagyon ügyesen kezdték a Szerencsekerék VIP-ben. A feladványból mindössze öt darab betű hiányzott. Ifjabb Schobert Norbi gyorsan megfejtette a feladvány elejét, de aztán az utolsó szót már nem tudták kitalálni. A megfejtést nem mondjuk meg, hogy mindenki tesztelhesse a tudását, hogy neki ment-e volna ennyi idő alatt a feladvány.

Schobert Lara és testvére így közel másfél millió forintot hagytak ott, pedig valóban a győzelem kapujában voltak a Szerencsekerék VIP-ben. A csalódottság az arcukra volt írva, és a búcsúzás közben is kicsit zavarban voltak, de azért azt mondták Kasza Tibinek, hogy jól érezték magukat a TV2 stúdiójában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás