promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbitális bukás a Szerencsekerék utolsó adásában, Donatella milliókat veszített egy egyszerű feladvány miatt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszel Tünde lánya hatalmasat bukott a Szerencsekerék utolsó adásában.

Véget ért a Szerencsekerék 4. évada a TV2-n, most határozatlan ideig megint nem lesz hétköznap esténként új adás. Azonban továbbra sem maradunk Kasza Tibiék nélkül, az ország legpörgősebb showja egy VIP-formátummal folytatódik szombat esténként, melynek első részében Tóth Gabi, Majka, és Pápai Joci fognak játszani. Közülük ketten már egyszer szerencsét próbáltak a műsorban, de Majka mondhatni Szerencsekerék-szűzként fog érkezni a stúdióba.


A 4. évad utolsó adásában Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella volt a sztárjátékos, akin biztos sokat legeltette a szemét a két oldalán helyet foglaló fiatalember, és bár szóba került, hogy Donatellát miként lehet meghódítani, egyiküknek sem lett volna esélye, hiszen a fiatal nő boldog párkapcsolatban él.

A Zeneakadémián diplomát szerzett Donatella mindvégig magabiztos játékkal menetelt előre, de persze a Szerencsekerék-ben bármi megtörténhet. Egyszer be is csődölt, ennek ellenére mégis neki sikerült a legtöbb pénzt szereznie, és ő mehetett végül a fődíj játékba. Itt azonban teljesen leblokkolt a naptárdíva lánya:

ugyan jól választott betűket, elég sok fel is villant neki, de még így sem tudta megfejteni az utolsó feladványt.

A bukás után Kasza Tibi még tetézte Donatella baját azzal, hogy kihangsúlyozta, hogy ő mit mondott volna be, ha az ő helyében lett volna, vagyis külön felhívta a figyelmet arra, hogy ő bizony tudta volna a helyes megfejtést.

Hunyadi Donatella több mint 4,3 millió forintot bukott el a műsorban, de volt tárgynyereménye, így nem távozott üres kézzel a Szerencsekerék-ből. Ennek ellenére eltörött nála a mécses, elmondása szerint rosszul viseli az ilyen helyzeteket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás