promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elvitte a Szerencsekerék álomnyereményét, albérletre és macskakajára fogja költeni az ellenszenves játékos
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majdnem 5 milliót nyert a Szerencsekerékben, albérletre és cicakajára fogja költeni.

Nem sokáig marad már velünk ilyen gyakorisággal a Szerencsekerék: az ország legpörgősebb showjának 4. évada szeptember 1-jén, pénteken véget ér, és utána nem is tér vissza a hétköznapokon. Helyette még ezen a hétvégén elindul Kasza Tibi műsorának VIP-verziója, ami minden szombaton este lesz látható, és 3-3 híresség fog megküzdeni benne.

Az első adásban a TV2 tehetségkutatójának mesterei, Tóth Gabi, Majka, és Pápai Joci lesznek.


A Szerencsekerék hétfői adásában Sipos F. Tamás volt a sztárjátékos, de ezúttal sem a híresség jutott be a fődíj játékba, hanem az egyik civil játékos, akivel annyira nem szimpatizáltak a nézők. Bár sokan gratuláltak neki a műsor közösségi oldalán, többen is megjegyezték, hogy eléggé idegesítő személyiségnek tartották; sőt, olyan is volt, aki Pásztor Annához hasonlította őt.

„Szétnyávogta a műsort, de megérte neki. Borzalom ez a nő, meg a viselkedése”

„Kövezzetek meg, de az a szőke borzalmasan idegesítő, sőt... Értelmi szintje egy 5 évesnél van”

„Nagyon hiperaktív, akár a Pásztor Anna! Még a hangja is hasonlít az Annáéra”

- olvasható a kommentszekcióban.

A játékos végül olyan jó betűket mondott, hogy könnyen ki tudta találni az utolsó feladványt, és a kis keréken is szerencsésen pörgetett - így összesen közel 4,7 millió forinttal lett gazdagabb. Kasza Tibi megjegyezte, hogy Vivi kivételes játékos a műsor történetében, hiszen eddig senki sem mondott V és O betűt a fődíj játékban.

Ugyanakkor kiderült, hogy nem csak ebben különbözik nagyon a többi nyertestől, ugyanis amikor a műsorvezető megkérdezte tőle, hogy mire fogja költeni az álomnyereményét, azt válaszolta, hogy jó előre kifizeti belőle az albérletét, és rengeteg macskakaját fog venni a házi kedvencének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás